jag ägnar en tanke åt alla.

sitter och dunkar, pimplar, äter, flänger och min mun går i ett, mundiarré säger folk att jag har?.
iaf så är kvällen startad och nu sitter jag hos kryckan emy och väntar på att hos ska ta sig ut ur duschen.
ägnar en tanke åt jannike som fortfarnade sitter på coop och är en fantastisk säljare.
ägnar också en tanke till mej själv för jag har förbannat mej över att nyår inte blev som den skulle bli medans den är mycket bättre nu än den skulle varit för nån månad sen. tack! nej, jag är inte bitter.
ägnar en tanke åt min kära cecilia som jag hoppas kommer och hälsar på sen.
ågnar en tanke åt emelie som jag hoppas har en underbar kväll.
ägnar 2 tankar åt jackandjones bellaochmalin som jag saknar otroligt mycket. inklusive hanna på vero, 11008.
ägnar en tanke åt detta år som har varit tidvis dåligt och tidvis suveränt medans detta år som kommer, kommer bli en rejäl ändring på, och jävligt bra kommer det också bli.
ägnar tusen tankar år min underbara familj.

sen... så ägnar jag en tanke åt alla kontiga tanter som färgar håret i väldigt konstiga färger när dom blir gamla?, typ lila är en sädan verkligen populär färg hos dessa tanter, varför? hur kommer det sig att alla tanker vill färga håret lila? blått eller en aning rosa? varför matchar dom ofta med samma färg på kläderna, VARJE DAG?.
hur kommer det sig också att dom brukar se ut som ett fågelbo i håret, plus denna otroligt "fina" färg lila så blir det ingen bra kombinaton... hm, men om jag känner mej själv rätt, eller väl så kommer jag att bli en av dessa panter tanter som kommer bära rosaleopard tights med en lila top och en lurvig magväska och lila hår, platå skor och blått nagellack. jag är fräsig!

tack för detta år. och jag hoppas ni följer mej och mina konstiga tankar nästa år också. pussochkärlek annie

people change

 

maxad

ibland under jag förjävla mycket, och just nu, i denna stund, denna timma. har jag undrar förbannat mycket!


ett måste för den som vill

Jag har aldrig i något sammanhang tänt på någon som "hyschat". Åndå är pekfingret mot läpparna-posen (som om man säger schhhhhhhhhhh) med sug i blicken ganska vanligt i marknadsföringssammanhang, då man vill ge anspråk till något erotiskt kittlande. Oftast har jag tyckt att gesten inte varit särskilt trevlig. När en biblotikare gör den blir man förbannad. Jag får prata hur mycket jag vill din noppiga gamla koftkossa. Sen ser man en affish med någon parfymreklam där de gör samma sak och man genomfars av en impals att genast slita av sig alla sina kläder. Åh Angelina Jolie vill att jag ska hålla käften, jag skiter i att är hetrosexuell, man lever bara en gång.

Jag vet inte. Kanske ska jag nån gång testa att ställa mig med pekfingret framför mina läppar och kisa porrigt. Man kan ju heller inte göra schh-gesten i hopp om att förföra någon i ett knäpptyst sammanhang. Jag måste ha någon som börjar babbla. Totalt okontrollerat.

Påväg hem från en fest med en kille kanske någon mild försommarnatt?
Vi närmar oss min dörr och jag frågar om han vill följa med in på en kopp te. Han drar ett djupt andetag och börjar: "ja vilka sorter har du? Personligen är jag inte så värst förtjust i Earl grey, tycker karaktären är lite stickig. Persian earl grey däremot, något rundare i smaken. Chai var länge en favorit men så fick jag sån beläggning på tungan av den. Har du honung föresten? ekologisk alltså för jag tycker att..."
och DÄR. "SCHHHHHHHHHH!!!"

om det faktiskt inte vore så att jag faktiskt har gjort denna pose, och visst fan är jag ett porrigt djur?!

stockholm i mitt hjärta?

ja. helt klart ja. jag säger ja.
det har varit ett jävla hålligång på mej dom senaste 2 dygnen., trodde dock inte att det var så hårt för en gammal hamnplans tant som mej, men ja! med öm hud, och tränings värk i armarna så inser jag att jag har tagit det lite för lungt i höst. och allt detta ska jag tydligen ta igen nu. just nu under jul. därför har det blivit 7 timmars sömn på 2 dygn och inte fan är jag trött, bara tokig och skulle faktiskt inte säga nej till jannike och hon frågade och vi skulle svänga lite. frånochmed nu, ja!

kom just på mej själv med en jävla dubbelmoral i huvet. satt precis och skrek och gapa lite bittert om hur jävla dåligt sthlm är, nu sitter jag och lyssnar på en låtjävel där dom endast säger sthlm?. kanske nått undermedvetet gillande från min sida till sthlm ändå.
http://www.youtube.com/watch?v=tBvULK0x9uM

förresten är det inte helt underbart, eller fan, nej. kanske inte så underbart men. jo, eller konstigt roligt.
ni vet när man ser myntinkastet?, rövdiket?, skåran?, det, det där man faktiskt inte vill se, och helst inte en hårig sådan, eller överhuvud taget en skåra vill man ju inte se varje minut. men, saken är att det är så många som(jagtror) inte känner när man faktiskt visar lite för mycket av rumpistumpen, vissa tjejer har byxorna extremt långt ner för att det ska se lite sådär sexigt ut(änengång tror jag) och helt plötsligt så böjde man sig ner och visade i nån sekund lite för mycket. medans killar, det är faktiskt inte sexigt att har jenasen lite halv långtner sådär sexigt, jo. på 90 talet var det under rumpan jeansen skulle sitta, iaf ute på väskinde! där bjupades det på rumpa varje dag.  iaf så tycker jag att alla borde dra upp byxorna nu. för jag är lite småtrött på att se en springa dagarna långa.

kung



din lugg ser ut som ett revben

jag har tänkt på detta med att svettas...
det är ungefär samma princip som pruttarna., nästan!
det är många som skäms väldigt mycket för att man svettas. jag räknar med mej själv i många.
men detta måste jag sluta med, helt klart! det klart det inte är så kul att lukta röv under amarna eller ha riktiga lökar som syns på 100 mils avstånd, men sånt är livet. vi ska svettas, vi ska prutta, vi ska ha sex.
och allt detta ska vi göra utan att skämmas,.
sen så kan man ju svettas på olika sätt, jag har en vän, cecilia. har jag tillochmed fått lov att skriva. hon. hon svettas som en dåre i ansiktet men inget under armarna, och detta tycker jag som svettas som en gud under armadra är kung för henne. men inte enligt henne. hon luktar ju inte.. det är ju bra för henne. men inte fan kan hon använda absolut torr som faktiskt jag kan göra under armarna.
sen har jag en till. han, han svettas också, enormt mycket.. nästan utan att göra nått, och luktar inget! hur gött är inte det? han luktar alltid lika gott och mysigt överallt även fast han svettats.

häromdagen såg jag också en man, en äldre man på tunnelbanan som var väldigt svettig, och han skämdes inte med att visa det. det var då jag beslutade mej för att inte jag ska göra det heller.
han gick med lökar under armarna och ryggen var dyng blöt, det var en helt ny nyans av den ljusblå skjortan som nu var en aning eller kanske 3-4 nyanser mörkare blå.

och just nu. så svettas jag. och det gör nog alla i detta hus.
dock så hadej ag hoppats på att svettas på ett helt annat sätt än det jag gör nu.
jag hade hoppats på att min julafton skulle se lite annorlunda ut än vad den gör nu.
men jag är nöjd, förutom svettet.




kiss and tell

nu är jag hemma. hemma hos min älskade familj och nu, snart eller faktiskt alldeles strax är julen över. det är liksom inte så mycket mer nu.. eller?.  vad fan är jul egentligen? närhet och kärlek.pusspådej.
iaf så under en tid nu så har jag inte fått skriva om mej om saker jag tycker och saker jag vill säga helt enkelt.

 en sak som jag har tänkt på ganska mycket är att jag tycker att människan eller människor använder ordet "trots allt" för mycket och i helt fel meningar, där dom verkligen inte passar in, och när det verkligen inte alls betyder TROTS ALLT.  typ... exempel. jaaa men det är ju trots allt jul nu.. ?! helt fel.
exempel. min mamma har fått cancer, jag mår röv,min bästa vän har blivit förtidspenisionerad och allt suger just nu, men... trots allt så mår jag så bra jag kan göra justnu. ?! helt rätt.
använd inte trots allt om det verkligen inte betyder..... trots allt!.

sen.. så har jag tänkt på att folk säger att man ska ju vara som piggast på morgonen för då är man ju precis utsövd, men inte fan är man det då?, och inte är man så mycket piggare mitt på dagen heller, nej för då vill man eller går man och väntar på lunch, efter lunchen ja då är man inte heller pigg, nej för då kan man alltid skylla på att man har kommit?, eller är i matkoma, senare på dagen.. ja då går man och väntar på maten eller ås har man tränat och är trött pga det. sedan hamnar man i matkoma igen.. och ja, som min röviga vardag ser ut i sthlm så är dagen slut där... så går man och lägger sig igen för man är så jävla trött och en bitter gotlänning som jag är så har jag svurit lite för mycket över alla sthlmare och kista kunderna till alla mina vänner underkvällen. helt utmattad somnar jag. och i mina drömmar så inser jag att jag aldrig varit pigg under hela dagen.
så, när på dagen är man, eller ska man vara pigg?.

jute, god jul. kärlek annie


inget att hämta

har inte så mycket mer att säga än att jag vill hem. nu vill jag bara hem!

mitt hjärta slår 3dubbelt när jag tänker på dej

nu har jag tänkt att faktiskt berätta om en av mina sämsta sidor för er. men bara om ni lovar att inte dra nytta om av det om tillfälle ges. det är såhär va, att jag är något så stört svartsjuk, svartsjuk så att jag blir helt tokig i huvet och börjar se tomtar. jag fattar inte varför jag är så svartsjuk så att det kuckelikuar i huvet på mej.
jag vet ju att det är det mest "avtänande" som finns, och att ju mer svartsjuk jag är så stöter jag bort min kärlek. jag vet att om min kärlek nu skulle vara otrogen så skulle det inte finnas nån kärlek längre, för då skulle det vara över, jag vet att jag är dumihuvet som tänker på allt tusenggr om då jag inte ens har någon anledning.
genom sig själv känner man andra!
allt säger sig själv.
så exakt som oro inlägget, så ska jag och vi alla som läser denna blaska sluta upp med att vara svartsjuka,.
från och med nu.

ur mej

jag hatar mitt liv så som det ser ut just nu.

för din hälsa

att träning är bra för ditt sexliv är redan konstaterat... ämnesomsättninge ökar samtidigt som hormonerna frigörs. som alla redan fattat så gör regelbunden motion så att blodcirkulationen ökar, men även till könsorganen.
men, att sex på sikt ger ordentlig motion kanske itne så många visste, (eller alla) ett enda litet fjuttet samlag kanske inte är så mycket att hänga i julgranen, eller nånannan stans, då den i snitt faktiskt kanske bara varar i cirkus 5 min.. men man ska va gla för det lilla, för den lilla fjuttiga sexakten eller kärleksakten gav dej lika mycket motion som att gå upp för 2 trappor.. och det är inte fy skam!
medans om du har sex regelbundet, varje dag, eller helst varje dage, men iaf 3 ggr i veckan, ja då kan det löna sig tillslut,( om du nu faktiskt inte orkar gå i några trappor eller pallra dig till gymmet, så sexa dig istället. och om du nu har det minst 3 ggr i veckan, under ca 1års tid så motsvarar det nästan ett helt maratonlopp...
helvete, var är min kondis?.

dock får du det absolut bästa resultatet om älskaren/älskarinnan är riktigt passionerad och samlaget varar i ca enochenhalv timme, då bränner du heeeela450 kalorier.. vilken faktiskt kan jämförar med ett intensivt träningspass.
kör några sånna sexpass och du är klar för beach 2010,
och du kanske tillochmed ser ut som denna star. skämtåsido.


you are my sister

juste, har hört några st som faktiskt trodde jag skämta med att jag hade gaddat mej.
kunde vart niclas namn som skulle bryda ena av min feta skinka men ej denna gång.

med dej vid min sida

idag kom det in en gubbe, eller nej en äldra man måstej ag nog säga för att vara rättvis. han handlade en julklapp till sin fru, (antar jag) och när han tar upp plånboken så ser jag att han har en kam(en gul) där. jag tänkte väl först att det kanske bara var ett ovanligt ställe att ha den på för alla andra gubbar, eller jag menar äldre män brukar ha dom i bakfickan.. men sen så tittar jag på hans huve... vilket är kalt, inge hår alls....
punktpunktpunkt.
då börjar jag tänka,.. vad fan kammar han för nått med den? och varför gömma den i plånboken?.

han ville röra min bajslåda

nu är jag hemma. hemma.hemma.hemma. och om nån såg en förbannat överlycklig brud, med smilet över hela ansiktet och ögonen måste faktiskt ha glittrat, ja, ja då var det jag, på adelsgatan skuttade jag fram.

nu när jag är hemma så har jag börjat tänka på olika saker som hänt och vad jag har varit med om i sthlm.
en sak är att jag har blivit "kallad" för så många olika personer, eller blivit så många personligheter.

jag har alltså blivit:
- en kille frågade om jag vad brasse?, alltså brasilianare.
- en kille kallade mej kines.
- en kille trodde jag var minst 23, ... för vilken 19 åring har fasttjänst?.
- en kille trodde jag vad 28.
- en tjej trodde jag var lesbisk.
- fröken gotland.
- jag har även blivit tjock.. igår när jag skulle käka frulle, japp! då sprack knappen på byxan. så, minst 7 kilo plus.

 och detta tror 118100 om mej.:
118100 tror att annie hagman är en tjej i sina bästa år med skinn på näsan och fötterna på jorden som tycker om fotografi dans och pilotuniformer från 60-talet.

så, vem fan har jag blivit?

drömmer mej bort till min blomma, mitt ljus i mörkret ,min.....

tänker oerhört mycket just nu, och för varje grej jag tänker på så skriver jag upp den i min lilla dagbok, punkt efter punkt, sida efter sida står det olika sms som bör kommas ihåg,(kommas? kan man säga så?.), olika kluringar och sakar jag vill och inte vill, saker som har hänt och inte hänt, saker jag önskar jag inte gjorde och önskar jag gjorde. där står allt!

just nu, så sitter jag faktiskt på båten som ska ta mej ända till visby hamn. jag ska hem och laga mej. hem och reparera mina sår och stabilisera mej, försöka iaf.
 påtal om båten, jag är väl inte den första som dör lite varje gång kapten pratar engelska,?! det spelar ingen roll vilken kapten det är, alla pratar lika dålig engelska. och man hör det så tydligt att dom inte är så säkra för så fort dom ska säga nått ord som är lite klurigare än det andra så pratar dom väldigt lågt och tyst, man hör mest ett mumlande., jaja, strunt i kaptenen.

köttkulla?pungpinan?döderhult? hur kan man komma på sånna namn?

funderar på varför jag är i skogen och inte hos dej?

jag är svag. japp, exakt som hanna, exakt som säkert tusen andra tjejer också skulle vara om man satt i min situation, jag är svag som en liten kattunge. just nu så är jag så ostabil i mej själv att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen, att jag får ångestattacker som nästan tar kol på mej gör det hela inte heller lättare. jag vet inte hur jag ska bete mej eller hur jag ska reagera på allt. jag är tom men ändå helt jävla full.
ibland önskar jag att känslorna bara kan försvinna för ett tag, alla känslor för allt, så man inte känner nått. men det skulle bara vara för ett tag, typ en natt eller bara nån timma..

förresten, eftersom jag inte har nån tur just nu, trots alla påhitt jag gör, tex, går inte på a-brunnar, om man går med nån man tycker om får man inte gå på "andra sidan" om stolpen, för då bryts kontakten, går på k-brunnar för att få energi, läser aftonbladets och expressens horoskop och tror på dom, tror på saker som man egentligen nog inte ska tro på, ja massa olika saker. och trots detta så har jag en jävla otur. så, just på min oturs dag, alltså i söndags, så. så, japp då hittade jag en lyckopeng, på tunnelbanan, kändes väldigt "luffigt" att ta upp den, men jag gjorde det på ett snyggt sätt så ingen kunde se. lyckopengen ligger nu i min sko och ska föra med mej lycka och tur. dock så var det bara en 50öring.... därmed ser ni hur mycket tur jag har?.

medans jannike, ja, hon ja. hon hittade en guldpeng(10a.) den har nu hon också lagt i sin sko och även hon hoppas på lite tur.

jag tror på oss.

jag önskar allt jag inte gjort

helt tom, totalt tömd är jag.
 vet inte ut eller in. vet inte vart eller när.
 vet inte hur eller det kom sig.
jag är slut, slut som människa,
helt bränd känner jag mej.
det känns som jag blivit neslagen innuti,
mitt hjärta är krossat, mina lungor funkar
 inte och magen skriker.
jag kan inte andas.
 jag kan inte andas,
det styper sig i halsen och bröstet känns tungt.
 armarna är ömma,
benen orkar inte gå i trapporna jag släpar mej upp för.
ögonen är torra men gråter samtidigt floger, jag är röd.
röd av blod och smärta. röd i ögonen,
 dom är svullna och gör ont. nacken vill inte.
 kroppen vill inte. jag vill inte.
 gud vad jag önskar mej. ..
 (och jag tror inte ens på gud.)

your voice so close, your lips so far away

även fast jag inte tycker om hur jag lever just nu eller hur min tillvara ser ut just nu så har jag ändå lärt mig en del under min vistelse här i sthlm.  tex.
jag har lärt mej, eller jag kanske har blivit en såndär jävel som jag själv hatar. jag hatar när man tycker att 3min är lång tid att vänta på tunnelbanan., det är fruktansvärt jobbigt att stå och vänta och få sig en oväntad micropaus på kanske 4 min. medans på gotland, ja ta tar det kanske en hel timma tills nästa buss går., var glad över att den går om 3 min istället för att vara surig hela dagen för JAGFICKFAKTISKTSTÅOCHVÄNTAPÅTUNNELBANANIHEEEELA3MINUTER. ungefär så känner nästan alla sthlm... trorjag!
sen har jag lärt mej... att eller, att, eller vadtusan. nästan alla som inte gillar kaffe, tar chai, men detta tror ej jag på, om man gillar chai, dricker man väl det?. iaf nått som dock är lite, eller faktiskt jävligt mycket töntigt med denna otroligt smakrika chailatte är att det är många girls som köper denna, säger att dom vill ha laktos fri eller soja mjölk.... men gärna med lite grädde på. grattis, ni har verkligen fattat dettta med laktosfri??
ännu en sak, som jag fick lära mej, detta var på e-house som vanligt.
- är att(detta sägs av en ung flicka) om man ljuger,.... så går allt dåligt i framtiden. man får alltså en sorts förbannelse.
- att (ännu en ung tjej) vi, vi är ju faktiskt verkligen dom första människorna,... på hela jorden.. som lever på 00talet. jaha, så smart var hon?
- att (ung kille) det är olagligt att ta självmord. men vem fan ska få straffet då? eller vad straffas man för?
nej, hon tog självmord, hon får ingen gravsten..?!
 och detta är bara ett litet urval av allt jag har fått höra och lärt mej.
kan ej bekräfta om allt är sant heller.
ursäkta den röriga texten också, om ni nu har läst allt.vet inte om ni förstår mitt inlägg. Inte för att ni nu behövet det. Det är ganska innehållslöst ändå. Precis som alla "det här har jag gjort idag"-bloggarna som skriver om att de minsann drack en supernyttig smooooothie, bajsade fem gånger och tog en powerwalk runt djurgårn'. Okej. De utelämnar visseligen det där om bajsandet. Ännu tråkigare! eller hur?!


jag sover på dej

alltså ibland är jag bara så jävla dum i huvet. jag hade precis skrivit ett jävligt långt och jävligt bra och jävligt jävligt inlägg, sen trycker jag på "Logga ut" knappen. jävligt bra, utan att publicera det. nu är jag arg . men snart ska jag till jobbet och träffa malin aka charmig.blogg.se som säkert kommer pigga upp mej. tack för jackandjones. helvete, vad skulle jag göra utan er?.

iaf så är jag förvirrad i kroppen, jag har gömt mej hela dagen idag, men jag vetifan vad jag har gömt mej för. det var varit svart överallt, svart i rummet, svart i mitt hjärta, svart i min kropp. usch vad jag är trött på att vara orolig över saker som man inte har nån aning om. saker som kanske sker.. men det vet man ju inte och det har man ju ingen aning om förens dom verkligen sker. så, just nu,. så bestämmer vi, vi alla här som läser min blogg. alla ska vara med på detta. att vi slutar oroa oss nu. punkt. frånochmednu. p u n k t.

juste, jag har gjot en ny regel för mej själv, (för jag har ju så jävla många) det är att jag, så fort jag kan ta trappan måste jag. alltså inte ta rulltrappan eller hissen för att jag inte orkar gå i trappan. det där är bull. man fick ett par ben, alltså 2 st. varför ska man då inte använda dom?. juste, det är därför jag segar med körkortet, jag använder mina ben, jag cyklar! klar.

niclas kom hit, du är större kakmonster än mej.


orkade inte träna ikväll... lekte en kak-lek iställer. mycket underhållande
och bra träning för nacken säger min tränare.

det är så skönt när pungen daskar min klitoris... citerat av anonym.

elefantiasis. japp. idag var det första gången jag hörde talas om elefantiasis,. tydligen ska "man" ha pratat om detta på sexual kunskapen.. nått jag missade, konstigt jag som lyssnade med alla öron. men iaf, så blev denna köns sjukdom beskriven för mej idag och jag skattade. - pungen hänger typ ... här nere(visar nere vid knäna) och det är många som går runt med pungen i en skottkärra. ja, som ni hör så låter detta roligt. men nu, googlarnas googlare googlade detta och det är uppenbart att detta inte alls är så roligt. fy fan. jag skulle nog dö 3ggr om, om jag fick denna hemska sjukdom. och jag ska piska mej själv lite över att jag skrattade åt detta.



jag underhåller stockholm.

hur kommer det sig, eller hur kommer detta sig, eller hur fan(tillochmed) kommer det sig att killar får klia sig i skrevet medans för oss tjejer är det näst intill förbjudet att göra det., om tjejer skulle gått runt dagligen och grävt i skrevet, offentligt så hade det blivit ett jävla liv, om hur äckligt och vidigt, och vilken tjej somhelst skulle säkert fått ryktet att ha klåda eller vadfan som helst. medans när en kille står i kukhöjd med mina ögon, (jag sitter på tunnelbanan och han står, lång kille) så är det helt okej att ta ner handen, gräva och klia exakt hur mycket som helst? godmorgon världen, godmorgon snoppen. säger jag till mej själv. kanske dock lite för högt.
så, tjejer- det jag tror jag försöker säga här är att vi fan också ska börja klia oss i skrevet.. offentligt.

idag gjorde jag det. japp. jag gav igen. på en oskyldig jävel dock. men det bara hände,. jag satt på tunnelbanan, som förövrigt är mitt nya hem, för jag tillbringar fan mer tid på den där jävla tunnelbanan mer än nånannastans här i sthlm. ja juste. sitter där och det är trångt, en kille har som sagt precis kliat sin säkert dysvettiga pung precis framför mitt fejs. och jag ser en ung tjej som står lite framför mej. hon fick bli mitt offer,. jag ställde mej upp och frågade, eller jag sa mer, : oj, förlåt. du ser sliten ut. ta du denna plats så står jag.!
aj
aj.
hon gav mej ungefär samma respons som jag gav den tjej som gjorde detta mot mej.
men jag satt kvar med ett nöjt jävla leende och gick sedan av vi t-centralen och hade en underbar dag.
hoppas denna unga tjej hade en bra dag också, trots den lilla incidenten imorse, och jag hoppas också på att hon för vidare detta. att hon gör samma sak mot nån oskyldig liten tjej. och om hon mår så pissigt av detta så hoppas jag att hon börjar tänka om så som jag gjorde, hon var säkert flata och ville ligga med mej. för det är helt okej om hon vill tro ellerförsöka tänka att jag använde detta sätt som raggningsreplik.
pusspåsthlm.

sitter på huvet, klirar mej på foten och smörjer in gadden

jag ser mej själv just nu som lite, en aning, eller tillochmed ganksa mycket schizto, eller menar jag verkligen schitzo?!. jag berättar och ni får avgöra själva om det bara är så att jag börjar bli dumihuvet här i sthlm.
typ idag, jag är förjävla ledsen och gråter nästan på tunnelbanan påväg till jobbet pga att jag vill hem, hem till mammaochpappa, andra sekunden ser jag cecilia och blir glad som solros, står och jobbar och har precis fått ur mej en jävla massa agg till mina kära kollegor om att kunderna är dumma i huvet för att dom slänger kläderna på golvet, inte säger hej tillbaka eller bara ser så jälva dryga ut, som bara sthlmare kan göra. 3sekunden, så lyssnar jag på den underbara julmusiken som spelas just nu på veromoda, blablabla, all i want for christmas is you, blabla, nynnar och sjunger med, gungar med rumpan och rycker med axlarna,4sekunden inser jag att jag har helt tårfyllda ögon och hakan darrar för jag är påväg att börja böla vilken sekund som helst, jo, då tänker jag på att det är ju niclas jag vill ha i julklapp, gärna naken med ett litet snöre runt mr och där ska han ligga under julgranen, åh vilken syn. 5sekunden så utbyter jag ett mycket givande samtal med en kund om hur sjukt det är att människan är som den är, hur fan vi egentligen kan fungera och varför vi lever, och detta är under några sekunder, fan vad jag är bra på att ta kontakt! och prata om konstiga saker för den delen också...
6sekunden börjar jag tänka på jannike, 7sekunden niclas igen, och hur fan det kommer sig att han inte är med mej här och nu i denna sekund. 8sekunden tänker jag på min självkänsla. 9sekunden tänker jag på hur dum i huvet jag måste se ut när jag skakar sådär som jag alltid gör ni för tiden, jag skakar luggen,, hela tiden. luggjävel.

förresten,.. jag har taigt sprutan, swineflu sprutan är i mej, i mitt kött överallt i mej nu.,

noll

ett. jag hatar när folk säger, hej tjejen, men hallå tjejen, hur mår du tjejen, blalblabla tjejen, usch! inte tjejen.
två. jag hatar att man alltid tror det värsta om ens pojkvän, varför gör man det? min är ju bäst.
tre. idag hjälpte jag en transa, och hon ville att jag skulle bli hennes personliga "klädrådgivare".
fyra. killar får inte ha magtröjor, hur tänker man som kille när man sätter på sig en för kort tröja så halva blekfeta magen sticker eller rättare sagt hänger ut och man ser den svarta äckligt breda raggarranden som faktiskt krullar sig lite för mycket., hur fan tänker man då?
fem. jag åker till gotland imorgon.
sex. varför är tjejer svin äckliga i provrummen för?och varför smutsar tjejer ner mycket mer? vi har hittat mycket i våra provrum, tampong(använd), mat, samlag, kiss i en påse, sperma, snorkråkor, blöjor, använda gamla strumpbyxor, ja. massor,. och inte fan hittar man sånt i killprovrummen, hur fan kan detta vara?
sju. hur gammal ska man vara för att ens kärlek ska tas på allvar?
åtta. jag önskar jag hade gjort mycket på helt annat sätt.


hjärter dam

i mitt huve just nu är det kaos.
 allt är omvänt,bakvänt, uppochner, utoin.
plus detta har jag enormt med skallont.
jag mår ganska dåligt just, i detta läge,
 i denna stund, hela förra månaden och troligtvis denna månad också,
jag mår dåligt över att jag känner mej otroligt
otillräcklig, ensam och bara jävligt dålig just nu.
detta tär på mej. jag hatar att känna mej ensam,
jag hatar att vara ensam och att vara det nästan hela tiden.
det här är jag just nu,
på lördag åker jag till gotland och ordnar upp mitt liv.

i like baseball, movies, good clothes, fast cars, whiskey and you!

degen till ära så har jag gaddat mej. japp. ni läste rätt,
jag har tatuerat mej idag.
det står NICLAS på en av mina feta skinkor.
skämtosido.
men gaddat mej har jag gjort.

just nu, i denna sekund mår jag faktiskt inte alls så bra. på dagarna mår jag underbart och är jätte glad medans på kvällarna lider jag mej igenom. känns det som!. det är antagligen på kvällarna och nätterna jag känner hur ensam jag faktiskt är. vet inte om jag ska ge er alla dessa känsliga ord... men helvete för dessa nätter.

för att inte tänka så mycket på allt dåligt ska jag nu dela med mej om en väninnas händelse.
hon har alltså träffat eller dejtat en kille under nån eller några månader, lärt känna varandra och haft det trevligt. och nu skulle dom alltså få tömma lite.. var det tänkt. hon går ner på honom.... ger honom en redig jävel, och med en redig jävel så förstår ni vad jag menar va?. iaf när hon kommer upp så förväntar hon sig kanske en bra lagd kommentar eller faktiskt inget alls. responsen hon fick var däremot helt tvärtom,.
han säger: vi kan aldrig med träffas, aldrig. för mej.... är det bara horor som gör sånt.

iaf så gick hon hem, dom pratade inte på några veckor. han kommer krypandes tillbaka, och dom var tillsammans i 1och1/2 år. grattis.
men, tjejer om det är nån kille som säger detta till er, sätt dej snabbt som fan över honom, och säg:
slicka mej din slampa. (N tyckte det var ett bra gensvar).
lycka till!


han fes

the art of farting, här kommer lite mer, och för er som är en aning känsliga bör ej läsa detta.
för det första så får jag sms idag, av en vän som lyder: min bajskorv såg exakt ut som hästbajs. luktade exakt som hästbajs hade samma storlek och allt. vidigt, inte konstigt att jag hade ont i magen., detta sms fick mitt arbetspass att bli mycket roligare.
iaf så har jag en till sak som jag undrar, det är såhär att när kvinnor hamnar, eller hamnar? det är ju inte så att man väljer att hamna i det, men iaf när kvinnor får mens så, eller mina väninnor och jag iaf, blir lätt lite gasiga i magen.. det är liksom så att det bara inte går att hålla in det. hur kommer detta sig? bara för att man börjar blöda lite?, så ska man fisa ut hela magen. fattar inte?
juste, killar... tjejer fiser också!

varför har NV elever ryktet om sig att vara tråkiga?

glad har jag varit nästan hela dagen. började med att N lämnade mej i hans lgh i karlskrona imorse, enochannan tår fälldes då(dåligt på dagen), väl framme i sthlm mötte jag upp cecilia och hennes jobb, som är min förövrigt nya vän, espressohouse. där kan man hitta gott kaffe, goa bullar, en fräsh brud vid namn cecilia och mej... man kan även hitta nya vänner där, vilket jag har gjort. idag var det andra gången jag sitter och småsnackar, eller småsnackar och småsnackar, vi har en livlig diskussion om livet, gud, människan och swineflue. japp, min nya vän vad nog en ca 50 år, hette säkert eva lundin efter en låda vin...
min andra vän där på espressohouse är inte lika intressant, hon och hennes man var ca 70 och hette kanske , berit och lars, och dansade folkdans.
.... min dag var det jag berättade om ja, började jobba 18.00, vem fan börjar jobba i en klädbutik kl 18.00? när vi i visby stänger så dags. fel! slutade 22.15 och är hemma nu. jag är råtrött.

plus detta, denna dag. när jag idag var i kista centrum för att hämta mina nycklar och skulle vidare tilll fridhemsplan så ser jag när jag är i rulltrappan att tuben står där, så jag smiter smidigt förbi i rullkön och börjar mina löparsteg mot dörröppningen, smäller rakt in i en gubbe, han fick ingen ursäkt bara ett argt mummlande från mej för jag tänker fanimej inte stå och vänta hela 10 min tills nästa skulle komma. PANG, och jag är fast mellan dörrarna. min feta röv var fast utanför medans kroppen var inne.. japp!, tror sthlm fortfarande har nått emot mej. sluta straffa mej.

min helg har iaf varit jätte bra för er som vill veta, N är också bra för er andra som vill veta. och förresten så har jag tänkt på detta med pömsig, (vuxenspråk) kan man någonsin vara pömsig? och vad fan exakt menas eller menar dom med det isf?.

RSS 2.0