NU DRAR VI.-

www.jannieochannike.blogg.se


jannikeochjag vi är goda vänner, fast än mycket olika, vi tycker om olika saker, jannike är lockig jag är rak, sisisisususuusu

snart kan ni inte eller ni ska iaf inte förvänta er några nya inlägg på anniemed längre.
istället så får ni följa jannikesochmin blogg under tiden vi är på upptäcksfärd i världen.
www.jannieochannike.blogg.se

annars så har det inte hänt så mycket idag, har haft eller har resefebernojja så det stinker eller stänker om det. varje gång mamma kommer med en ny moralkaka så hoppas hjärtat till och jag svettas lite mer än vad jag redan gör. men. allt kommer gå bra, jag har ju haft turmynt i skorna sen jag blev dumpad, såå?. förresten så är jag uppe i 2,50öre. MÅNGA BÄCKAR SMÅ.

hej, runka? runka, hej?


juste, läste i min kallender att vi åker till sthlm imorgon för att
sedan fara vidare till thailand, hade helt glömt bort det. kung!!

p.s jannike var i thailand i 2 veckor och lärde sig 2 ord,
1. hej
2. runka

eller vilket ord börjar du med att säga?:) d.s

för oss alla

Det finns olika kategorier av killar.

1. Vänner. Bara vänner. Man kan berätta detaljerat om vad som hände senast i sänghalmen och hur mycket mens man har. vänner är vänner och man gör ingen skillnad på tjej eller killkompisar. Skulle jag hoppa i säng med en väninna? Man ska aldrig säga aldrig.
Här ingår även ex, sålänge man kommit över varandra helt.

2. Backups. Kan man inte se sig själv med killen tillsammans i en Ralph Lauren ad så är han men stor sannorlikhet inte min mr right.  Då hamnar han här. Man svarar på smsen för att alltid ha dem där. För att mobilen ska blinka och plinga med jämna mellanrum de dagar ingen bättre smsar. Jag vet att alla har sånna.  Och hur märker man att man själv är i det facket? 
"Det var länge sen man sågs! Ut i helgen? ses?" 
Översatt:
"Jag har gjort slut med min brud. Är kåt o vi hade trots allt bra sex. Dra hem sen och knulla?"

3.  Vad-fan-tänkte-jag-med-killar. Dessa killar pratar man helst inte om. Pratar man så tar man det fort och mumlande.

4. Mr kompliceradPajkastning och maktkamp. Här har man koll på vem som smsade senast, exakt vad som sades och med vilken grad inlevelse. Här gäller det att vara listig. Är man inte det fungerar alltid "Det är inte du, det är jag"  eller "vi kan väl vara vänner" . Man träffas och slutar träffas, back and forth. Båda vet att det aldrig kommer fungera men eftersom man vill ha det man inte kan få, så man fortsätter.

5. Framtida man. Mannen som berättar hur vacker man är t.o.m när man ligger på bb och krystar huvudet lila och det ser ut som att huvudet när som helst skulle kunna flyga av kroppen som korken på en champagneflaska.

som jag vill

Killar skall icke.

-Bära vita jeans. Behövs ingen motivering
-Ha små händer. Jag vet att man inte kan operera händerna större, så förlåt. Men det är inte snyggt att han lägger handen i tjejens likt sjönheten lägger sin hand i odjurets.
-Klaga på sitt utseende. Precis som killar inte tycker om att tjejer gör det tycker vi inte om när ni gör det. Om inte mer.
-Vara mer pussy än en tjej. Ställ er aldrig på köksbordet om ni ser ett kryp. Vi slaknar.
-Titta upp en i ögonen när de går ner på oss. Har ingen motivering. Gör bara inte det!
-Dirtytalka på engelska. "that´s right! oh yeah!". Porrfilm är inte verklighet.
-Puta med läpparna när de speglar sig. Inte heller spänna sig även om det kan vara lite smågulligt.
-Ligga stel som en fisk med händerna bakom huvudet när vi är överst. Alla tjejer har inte någon topkondition.
-Få för sig att de är gudar på dansgolvet när de i själva verket rör sig som en pickande höna.
-Fnissa som en kissnödig liten fjortis. Det är skoj med glada killar men vi vill också skratta. Inte bara få er att skratta.
-Skaka hand som en fisk. Detta gäller väl kanske alla människor.
-Kramas med axeln före som en axel-tackling i slowmotion
-Kyssa och roteta hejvilt med tungan som om de slickar rent en syltburk.
-Kallar en "sötis" eller "baby" i var och varannan mening. Vi vill att ni ska vara omtänksamma men någon måtta får det va.
-Suga sig fast på bröstvårtan. Det är spädbarnens uppgift inte era.
-Använda ordet älska alldeles för mycket. Missbruka vad fan ni vill, bara inte det heligaste ordet på jorden.
-Inte har en egen vilja eller stil, fnissar åt allt polarna säger, klär sig som polarna och väljer sina ord inför kompisarna för att sedan bli en helt annan människa när man är med dom ensamma
-Ha fula skor. Speciellt inte för stora så att dom krullar sig längst fram som alladinskor. Och det ska i synnerhet inte låta som att ni trippar runt i klackskor.

jag säger det igen

Det är egentligen inte så konstigt att killar är schizofrena. Jag menar, dom vill ha en beundrande blick av deras flickvän, en stolt blick från farsan och en blick som säger "du är helt galen" från polarna.

Pappsen skulle nog inte bli stolt om hans pojk hänger upp-och-ner, naken, upphissad med ena foten i en flaggstång och vrålar någon hejarklackslåt från nått av lagen i allsvenskan. polarna skulle inte tycka att han var "helt bah jävla crazy lixom" om han bokade spaweekend för flickvännen.

och flickvänner tänder ytterst sällan på hela schizofreni-grejen.

enjoy

ni må tycka att jag är sjuk(men det är väl ingen nyhet?) men när jag ser en sånhär bild så får jag känslan i kroppen att jag måste dela med mej. och ni är dom ända jag kan tänka mej dela detta med. bff!

time after time

1. man blir varm i kroppen av kanel och man kan säga att det är kryddornas viagara. (passpå)
2. om man skulle glömma en vattenkran på i globen, så hade det tagit 40år att fylla hela.
3. när jag var liten tyckte jag om kombinationen:
- knäckebröd med ketchup
- pannkakor, socker och sen hällde jag mjölk på pannkakorna.
4. andra saker jag gillade:
-spaggettiringar
-fiskbullar
-ravioli
-mjölig glass
5. snövit är en läskig film, alltså läskig. på riktigt!
6. lejonkungen också.
7. barnfilmerna var bättre förr.
8. jag gillar disney.
9. jag hatar strumpor och fötter.
10. jag älskar att ta av mej strumporna i sängen med fötterna efter en heldags, strumpor-på.
11.hur kommer det sig att fulla människor som åker taxi ofta skriker saker ut ur fönstren? typ som. det senaste jag fick höra var, i wanna fuck yaaa. jaha?! men hur fan vet han det? han hade ju inte ens sett mej när han skrek det.. 2 sekunder senare kommer han på att han känner mej och sticker in huvet snabbt som fan.
12. jag hatar clearasil reklamen...  "men det är ju fest om 3 dagaaar" säg detta med den töntigaste pojk rösten med lite reklamstyp och målbrott så låter du exakt som honom.
13. förresten, jag hatar all reklam.
14. jag åker till thailand om 5 dagar. p.s det kommer en blogg d.s
15. just nu ligger jag framför brasan med mina katter och svettas som en dåre.

i´m hot

idag har jag känt mej RÅSNYGG!

lite kallt i början, men man vänjer sig lätt. det är ju varmt på gotland?.

mycket tid över

Min pojkvän (läs: dator) har blivit dålig, han mår dåligt. Nu återstår bara att min man (läs: mobil) att svika mig också...


Jag är förvirrad. Jag skulle skriva "mobilen" i ett sms och enligt mobilens T9-funktion var det ett icke-existerande ord. Däremot föreslogs mobileo. Varför kan inte mobilen stava till sitt eget namn? Vem är i så fall denna mobileo?!

Jag undrar nu hur denna "mobileo" tänker. För känner den inte sig själv så känner mobilen inte mig heller. Vi som ändå hållit ihop i snart ett år i vått (tappad i vattenpöl...) och torrt (..och därefter blivit micrad). Jag var tvungen att testa min mobileo, för att sätta vår vänskap på prov utifrån alla ord som finns i stavningsprogrammet T9 och alla alternativ som föreslås. Ett vänskapstest helt enkelt.

Okej, politik. Jag får rösta på vilket parti jag vill. Här är mobileo glad och alla riksdagspartier går att stava till. Det börjar bra. Var anser denna mobileo att jag får bosätta mig då? De flesta länder ser ut att vara okej. I Stockholm får jag bo såväl som i bromma. Men när jag föreslår Tilskogen i min personliga mobileo, som det så fint nu kallas, tycker den att jag kan dra till Vilskm. Nu blev jag osäker igen. Var ligger det? Öststaterna?
Blondinbella känner mobileo inte till. Däremot föreslår den Blondinadj. En kurdisk bloggdrottning som är blondinbellas motsvarighet?

Mobileo tycker att jag borde ta och bli  vegetarian. Varken köttfärs, biff eller kalops kan den stava till. Däremot fisk får jag stoppa i mig. Nu börjar det likna något. Fanta får jag dricka och även cocacola, men inte pepsi. Inte heller juice eller oboy. Man får kyssas, smeka och till och med vara naken enligt mobileo. Men den verkar lite blyg och tämligen traditionell och använder endast ordet sex  vid samlag(kan ha något att göra med att det är en siffra också). Men där tar det stopp. Kroppsdelar som används därtill är tabu. Bög får man inte vara, men en dubbelfitta får man gärna ha! Instinktivt känner jag att det här med sexualitet är aningen känsligt för mobileo.

Kvinnosynen ser inte ut att vara på topp. Mens vill inte mobileo kännas vid, inte heller tampong eller trosor. Men pung och kalsonger stavar de till rätt och slätt! Även porrfilm, samtliga lag i allsvenskan och prostata. Vem är denna mobileo egentligen? Jag som trodde vi var vänner, nära sådanna.

Vad gör jag med en vän som är en mansgris och kan stava till kärnvapenkrig men inte världsfred? Dumpar jag den?
Men så såg jag nu att den inte ens kan stava till sin egen pappa, expert där jag fann den för xantal kronor. Stackars mobileo måste vara förvirrad. Jag kommer i alla fall inte svika min man (mobileo) så som min pojkvän (dator) svek mig..

sexdygnetrunt

förra året såhär dags så hade jag ett vad med mej själv eller inte med mej själv, ludde satsade på att jag inte skulle klara det! iaf så ingick jag i vadet, 30dagaroch30nätter,och jag klarade det. men det tog inte slut där, till slut så triggade jag mej själv så långt till att klara 100dagaroch100nätter, vilket jag också klarade? och varför jag triggade mej själv eller varför jag ens ville det.... förstår jag inte!!
för, nu är jag nog uppe i 90dagaroch90nätter och det börjar bli lite tungt nu.

bara så ni vet, för ni undrar väl?

mittiprick

lite saker jag har tänkt på...

Vad har hänt med normala dialoger mellan människor? Vi surfar med mobilen, pokear, likear och inboxar på facebook. Killar nyper en i stjärten så fort man ställer sig innanför tröskeln på krogen och på dansgolvet känner man plötsligt ett juckande kön upptryckt bakifrån. Vad har hänt med det verbala, det sociala? Kan vi inte istället börja med ett samtal som i sin tur kan leda till ett juck - om ekvationen gillas av bägge parter.



Att ha bakisångest handlar inte om att man mår dåligt dagen efter på grund av alkoholen. Det handlar om att man varit ute och lådsaskonverserat med en drös människor som innefattar ungefär:

"men tjaaaaaaaaaaaaaa!!!!! läget?" (egentligen bryr man sig inte utan mest som en artighetsfras)
"braa fan!!!! (även om man brytit fem revben, mormor avlidit och blivit dumpad från en 5-årigt förhållande) själv då?" 

Oftast hör man itne svaret för att man passerar för fort eller också för att musiken är för hög. Ibland står man kvar och har innehållslösa konverationer och skrattar när man tror det passar.
Frågar man sedan dessa personer idag vad de pratade om blir de tysta, intensivfunderar och svarar efter en sekund eller två "det var något om... fan, jag vet inte". Här någonstans börjar bakisångesten smyga sig på.

101

här har ni så ni kan läsa och lära er..
tycker ni är lite, okunniga inom detta ämne?(för jag kan ju allt)
http://poststuff5.entensity.net/020810/image.php?pic=semen.jpg

tv 3, skärpning!

nu har jag suttit och raderat och skrivit om, hela sidan några gånger.
för att jag blir så arg när jag tänker på det. så att orden bara flödar iväg.
men det jag vill komma till är jag tycker programmet kniven mot strupen, suger häströv.
och inge mer.


pöppera


alltså, undrar inte ni hur era bröst kommer se ut när ni blir äldre?,
 och för er som har tänkt att skaffa xantal ungar,
tänker inte ni extra mycket på hur dom kommer se ut?
undrar inte ni om ni kommer få taxöron eller tennisstrumpor med en tennisboll längst ner? eller kanske bara ett par små tennisstrumpor, stora kassar eller bautastora så det ser ut som en extra stor mage uppifrån bringan?
tänk på det.

anyway

ställde mej nyss framför spegeln, och insåg just att det inte bara var min feta röv och jag längre, det har nu uppgraderat sig och blivit min feta kropp och jag. grattis. så imorgon blir direkt påt till simningen med mamsi och på kvällskvisten blir det barre.
glad blir jag absolut när jag söker på tjocka människor och på 3dje sidan hittar jag en bild på blondinbella och mig, alltså var det inte bara min gyntant som tyckte jag var lite lätt överviktig,.. självaste google, min soulmate, min älskling har gått emot mej. eller kanske gjort så jag insett, jag måste träna min feta röv.
http://images.google.se/imgres?imgurl=http://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/40/37/57/9298/90bba75cbb7ba9d3&imgrefurl=http://blogg.aftonbladet.se/14611&usg=__WWrnmjc0Aqzb7IsVM3e3vCAFzdc=&h=308&w=410&sz=15&hl=sv&start=72&um=1&itbs=1&tbnid=XOHJ0WvqWyek_M:&tbnh=94&tbnw=125&prev=/images%3Fq%3Dtjocka%2Bm%25C3%25A4nniskor%26ndsp%3D18%26hl%3Dsv%26rlz%3D1R2GGLL_sv%26sa%3DN%26start%3D54%26um%3D1
 
jag säger inget mer.

W

igår bröt min pappa tån, ni vet "pekfinger"-tån. och han sa inte ens nått? inte förens mamma höll på att trampa på hans lilla tå, då säger han att han bröt den tidigare på dan. jag satt och sa att han var en dramaqueen som säger att den var bruten. men, den var faktiskt bruten. och vem är det som är dramaqueen? själv hade jag trott att jag skulle dö och velat åka in till akuten, kom ihåg.. för en liten bruten tå.

förövrigt så är det inte så mycket mer som händer i mitt liv,... har bara: färgat håret lila(min älsklingsfärg) rakat av det efter, gjort några tatueringar, en på bröstet med en tasspå och på andra bröstet står det playboy, nere vid murran gjorde jag en gräsklippare och på ankeln en delfin som hoppar över en regnbåge, gjort nagelförlängning som är 4 cm, med lila på toppen(min älsklingsfärg), har tagit körkort och köpt mej en rosa liten moppe.

DET GÅR BRA NU!


ha sex när tillfälle ges, imorgon kan du dö

jaa, och mina vänninor och jag och jag slår var om att det är flera galna chicks där ute som pratar om varför killarna denna vinter är lite sega?, ät mer lax för fan.
frågan är hur det kommer bli i thai? solen gassar hela danvarjeda. hur är killarna då?
men... så med detta kan vi alltså säga att tjejer denna vinter är med kåta än killar, och detta hör tydligen inte till vanligheten enligt många av mina vänner.


alla får ligga

gick på toa på central station, skulle jag inte gjot. tydligen så funkar inte låsen, även fast man låst. sitter och gör mitt, och plötsligt så rycks dörren upp. lite generat så nästan skrikar jag väl ut,DET ÄR UPPTAGET. han blir väl lika rädd och generad som mej och stänger dörren igen. under tiden jag står och tvättar händerna så tänker jag att fy fan vad detta är pinsamt, verkligen, pinsamt! men nej, jag tar mej själv i kragen och säger högt till mej själv, nej detta är inte pinsamt, för vi kommer aldrig mer träffas, aldrig i hela mitt liv! går ut från toaletten stolt som tuppen och vidare till min buss,. allt var primaoch lungt och jag hade nästan glömt bort händelsen tills..... han kommer på bussen, och sätter sig brevid mej?. då svämmar jag över! tyst som en mus satt jag hela resan när han dåochdå tittade lite snett mot mitt håll och log....
på tal om att kommapå, eller ja!
den sista natten i gbg hos min syster, så väcks jag av inte mindre än sex. alltså inte jag, sex. utan grannen, och observera att jag väcks av detta, hon skriker eller jag kanske ska säga tjuter som en stucken gris. medans jag låg där och lyssnade på deras akt så gick tankarna om att det kan faktiskt inte vara såååå jävla skönt för henne där inne, inte alls faktiskt, om man lyssnar på tonen hon har i hennes tjut så är inte det "ååh, vad skönt, mer!" nej mer... "åh vad skönt,..... jag låter såhär för att du ska tro att jag har det skönt och att du ska komma fortare om jag låter sexig."
jag satte på tv´n och somnade till rösterna av tvshop och abtronic.

när vi ändå pratar om detta så har jag hört många väldigt roliga historier på sista tiden om hur föräldrar som har kommit in eller hört eller självaste barnen har kommit in under tiden föräldrarna har hållit igång. hur man råkade glömma telefonen på eller att man trodde alla andra sov,.


gotland for president

att det alltid är lika kul att träffa gotlänningar när man inte är på gotland är underbart.
nu när jag har bott i sthlm i några månader har det inte hänt mej så ofta, men lite dåochdå har nån hurtig liten gottis kommit in med det äbsta humöret som får vilken jävla bitter sthlmare som helst att vilja le för sekunden. iaf så blir jag alltid så glad när jag nångång, nånstans hör gotländska eller ser ett bekant ansikte där man inte tror man ska se det. så igår när jag sitter med mysan på fröken o så stiger en herre in, iingen mindre än nikita. hur kommer det sig att man känner sig så "hemma" när man träffar nån som är från gotland. spelar ingen roll om man gillar personen isig mycket eller lite, bara den är från g-land så är det underbart! tack för gotlandskicken handskens.


hare rama hare krishna

ni vet ibland känner man för att göra nånting galet, verkligen helt radikalt som ger kroppen en kick.
exakt en sån kick skulle jag behöva just nu. därför försökte jag klämma in en tid för tatuering, men fick ej eftersom thailand kallar mej alldeles snart. och fick därför ändra mina planer till att bara göra ännu en piercing, så detta var jag nu inställd på, och hur gick det, nej. ingen piercing heller, inget som ger min kropp en kick på det sättet jag vill. vilket kankse är smartast för tillfället, men det är ju faktiskt vid just sånna här tillfällen man inte vill vara smart. man vill bara göra det som faller in i huvet. så, när jag är i detta tillstånd eller på detta humör det är då jag lyssnar på bollywood musik och dansar av mej kläderna, gör vågen med armarna och målar en prick mellan ögonen.
http://www.youtube.com/watch?v=NT5aIfIC-jM
 
för att sätta lite spänning i min tillvaro så kanske jag tar bussen tillbaka till sthlm, det ger mej sånna humörsvängningar.

vissa äter upp varann efter samlaget

en sak som jag gör när ingen annan är med, som ni säkert inte kunde tänka er mej göra, iaf så ser jag på animalplannet när jag kan och är själv, mycket intressant tv tycker jag,. det är då tankarna börjar snurra, som vanligt i min hjärna. men när olika djur har samlag. deras sorts samlag skiljer sig så myckte från vårat tycker jag, eller så tänkte jag först. men nu i efterhand så kanske det inte är så olika iaf,. men det jag har tänkt på och undrar är. njuter dom lika mycket som vi gör? tycker dom att det är lika skönt som vi tycker, och kan djur bli beroenda av det så som människan kan bli beroenda av det? (bortsett från hundar, vissa hundar sätter på allt dom ser)


ostbågar dagen efter smakar mycket mysigare

hur kommer det sig att det är mycket godare att äta glassen direkt ur förpackningen?
eller att sova på soffan när man egentligen ska sova i sänge,.. för när man väl är beredd på att sova i soffan, är det inte alls lika skönt och man somnar inte alls lika gott?.
hur kommer det sig att man blir som mest beroende av sex, lypsyl, bubbelvatten (dagsbehoven) när man inte kan få det?
hur kommer det sig att ni läser denna blogg som inte ens jag läser?


klubb göteborg

för att ta mig till götet så tog jag bussen, kanske inte nått av dom smartaste valen jag har gjort i mitt liv men jag resonerar så att allt har sin mening, ödet, blablabla. säkert nått som hände där på bussen som förändrade min uppfattning eller ändrade nått på mej, om något. tog bussen för att mitt tåg som jag skulle åkt var så mycket försenat så jag hade kommit frma senare än med bussen.
alltså, hade jag med mig min kära dator och självklart så var det cullen som skulle visas hela resan lång. resan började inte så bra, det började alltså med att jag missar min tunnelbana till stan vilket innebär att jag nästan skulle ha missat bussen, sedan ... för att jag var nervis och stressad så satt jag och pillade på min väska, grattis! dragkedjan ramlar av, alltså har jag en reseväska proppfylld av kläder, smink, filmer, bok, allt. som inte fick att öppna. och det är då jag börjar prata med mej själv, fan,fitta,helvete, jävla annietur, alltid när jag ska nånstans så händer saker. sedan övergår dessa svordomar till sång.
väl på bussen så hysterisk som jag är så nästan skriker jag till bussisen att jag måste ha ett uttag, så min dator inte dör, killen jag fick plats brevid var en såndär som är från varberg, hade tribaler på armarna, en stor lösprilla under läppen och hade varit i sthlm för att åka silja line kryssning under helgen, ni förstår alltså vad det var för samtalsnivå mellan oss... på med hörlurarna och lyssnade sedan på cullens ljuva stämma. men...
i bakgrunden så blev jag hela tiden påminnd om att jag satt på bussjäveln som tog 6h45min. för. detta är absolut inget påhopp, men det må hända att jag stött på alldeles för många somalier(stavning?) som pratar i telefon, högt, exakt heeela tiden. självklart fick jag 2 st bakom mej som, om dom inte pratade i telefonjäveln så lyssnade dom på ringsignaler. och tro mej, ibland när det lät alldeles för högt kunde jag titta bakåt på dom och ge dom det elakaste ögat nånsin. (jag var ej den ända som gjorde detta).

så, erfarenhet från buss resan hit, åk aldrig mer buss, köp aldrig mer reseväskor från friis, somalier pratar både högt mycket och snabbt i telefon, dock är ofta inte samtalet så snabbt, det finns bussar med toaletten längst bak, blablabla. tillbaka blir det tåg eller flyg.

men annars är gbg helt underbart, det är 25plusgrader, solen skiner och jag har redan solsting.


din rövstorlek

häromnatten så kunde vi inte sova, så vi gick in på ett väldigt intressant ämne som jag var tvungen att skriva om här i bloggkvarten.
iaf så började vi prata om sex, som sedan glev över på olika ställningar över till bakifrån, doggy, kallla det va du vill men iaf när killen kör på tjejen bakifrån. alltså så kom jag med kommentaren: jaaa men killen ser ju allt när han står där bak och pumpar. vännina: va? vad då allt annie? vad menar du?
jag: jaa, men allt, tänk dej själv om du svankar upp som fan, det klart man ser allt!

iaf så kom detta som en shock för henne, och därför måste jag berätta detta för er andra också, för ni visste väl att man ser allt?, verkligen allt när man är i den positionen?. men, bli inte avskräckta nu, för i just den stunden så antar jag att killen tycker det är ganksa hett... så behöverinte försöka skyla er eller sluta svanka eller spänna rumpmusklerna, för det ser bara osexigt ut.  släpp lös, må bra och va vild.

cullen och jag

Jag vill också ha övermänskliga krafter.
Jag vill också att ett gäng möss ska sy upp mina kläder gratis när jag inte ska ha något att ha på mig.
Jag vill också vara superfräsch när jag vaknar utan blygdläppar under ögonen.
Jag vill också springa mot den jag älskar i spöregn, slänga mig runt hans hals med benen runt hans midja, få en våt hårslinga varsamt bortstrykt från ansiktet och på det en mycket passionerad kyss.
Jag vill också kunna göra en helikopter av ett gem (macgyver)
Jag vill också rulla runt och skjuta med häftiga vapen utan att förmodligen skrika som en liten flicka och (främst)utan att kunna dö.
Jag vill också kunna prata med långa konstpauser utan att bli tagen för en alkoholiserad knarkare.
Jag vill också ha passande bakgrundmusik som automatiskt sätts på under känsloladdade situationer under livet gång.
Jag vill också kunna gå hem utan en sko från krogen(?) för att sedan bli upphittad av min framtida prins som hittat den.


men det västa av allt är,... livet är ingen film!
och detta kan jag må innerligt dåligt över(?) inte skämtåsido.

RSS 2.0