läskig på sitt sätt


denne är en?

nu har jag tänkt att faktiskt skriva om en seriös grej.
häromdagen så kom jag på, eller jag pratade med några av mina vänner och det var då det slog mej hur fint det är när en annan människa tänker på en.
tänk er att faktiskt en helt annan människa, med ett helt annat tankesätt och tankar tänker på just dej.
den tänker på dej för att du är en fin människa, en unik människa för den som tänker på dej.
jag tycker det är helt sjukt vackert faktiskt.
iofs så kan det ju vara lagt åt det andra håller också, att den tänker att man är en riktigt rutten människa, då är det kanske inte lika fint när denne tänker på en.
fan, det slog mej nu faktiskt, att fy fan vad hemskt att man tar en annan människas tid i tankar för att man är en rutten människa, att man antagligen har gjort nått riktigt ont mot denne så att denne tänker på en, på ett negativt sätt. och ännu värre är om man har gjort nått ännu ännu ondare mot denne och att denne försöker undvika att tänka på den andre, fast det går inte.. då har man alltså gjort något så dåligt att man tar i princip all tanketid av denne för att tänka på just den andra som har gjort något dumt.
fast åandra sidan, det kanske ju var åt det andra hållet också, att denne tänker på den andra hela tiden för att den andra har gjort nått riktigt fint, så att denne tänker på den andra hela tiden i ett positivt tankesätt.

som ni förstår så går det inte så bra för mej och mina tankar och det går heller inte så bra att skriva seriöst.
för denne.. denne har det riktigt jobbigt i sina tankar just nu, sjukt splittrad denne denne, som man inte vet är tjej eller kille?!

karma

idag ligger min karma på plus+++++. har hjälpt en stackars tant
över vägen och visat vägen för 2 finska damer.
snälla tös en mej får man ju leta efter idag.
och dagen är långt ifrån slut!  detta är mitt år känner jag... mitt turår.

svenska lortiga snoppar

en vän till mej berättade att hon fått urinvägsinfektion.
hon ringde till doktorn och doktorn undrade hur hon kan ha fått det..
han frågade därefter om hon hade haft sex på senaste.
det hade hon absolut haft.
han frågade om det var med någon ny
och det var det absolut också
därefter föklarar doktorn att det är därför. det är alltså därför många tjejer får urinis, för att vi har sex med svenskar, och han förklarar noga hur svenska killar är dåliga på att tvätta sina snoppar, och detta är inget påhitt det är undersökt.
svenska killar har lortiga snoppar, säger doktorn!!!


så, snälla du svenska kille som läser min blogg. nu tycker jag att vi ska förändra denna statistik och undersökning. nu går du och tvättar snoppen noga och detta kan du göra till en rutin, för det varje morgon och kväll om du har tid kan du även göra det nån gång på dagen.


people change del 2

 


en puss till jannike


RSS 2.0