två bra vänner


hasselhoff säger godnatt på sitt sätt


combo

"Någon som har lagt märke till . . .

att varenda affär numera ska ha en secondhand, förlåt,  vintageavdelning i sin butik?

Detta kommer leda till att förhållandet mellan I-land och U-land kommer förändras radikalt.

Till exempel . . .


så kommer vi inte skicka använda kläder till Afrika. Vi kommer skicka o-använda kläder till Afrika.

Detta för att få den perfekta slitningen! Barnsoldater kommer att använda Nudies senaste jeans för att de ska få den lite råare slitningen och de snyggaste hålen över knäna. Modellerna kommer därmed inte längre heta "Cheeky Gleen" eller "Slim Sonny" (Nudie jeans heter så) utan "Tight Mugabe" eller "Extra Kongo" .  
Efter ett par år så skickar man tillbaka kläderna från Afrika till Västvärlden.

Elin Kling kommer sedan ha på sig de här perfekt formade plaggen tillsammans med en svart skinnjacka, ett par Converse och en väska med fransar.

Så fungerar helt enkelt mode!"

en snygg annie

ska till frissan nu för alla som undrar. tydligen är mitt hår slitet?.
iaf. efter frissan kommer ni få se en annie som liknar denna, SÅ SNYGGGGT!
lär ju få sjukt mycket hugg i detta barr.

the rules

1.
women really just want to be rescued
2.
 no one buys a classic six on the upper west side unless they are seriously thinking about marriage.
3.
 it´s not a rebound when the other person´s dead.
4.
a vibrator does not call you on your birthday, a vibrator doesn´t sen you flowers the day after, you cannot take a vibrator home to meet your mother.
5.
 it takes half the the total time you went out with someone to get over them.
6.
 if you don´t have sex for a year, you can actually become revirginized.
7.
 i´m very into labels, gay, straight, pick a side and stay there.
8.
 when a man has a fantasy and you fulfill it, thereé always the chance the relationship will blow up and you´ll just be the idiot who did it on a golf course, or something.
9.
WASPs din´t yell, it´s genetic.
10.
 the only thing worse than being thirty-four and single is being thirty-four and devorced


man kan klassa mej som oskuld igen


evigt solsken i fläckfritt sinne

detta tänkte jag på inatt när jag ej kunde sussa.
att, varför vill man alltid att det ska vara de det inte är?.
typ som nu! det är vår medans jag vill att det ska vara sommar, jag står i mitt rum och provar 100 000 tals olika sommaroutfits, men när det väl är så varmt så jag han ha klänning med bara ben eller shorts, ja då. då kommer jag tycka det jag provar nu är skitfult. samma sak på sommaren, då provar jag ut höstkläder, och till vilken nytta? eftersom jag vet att jag inte kommer vilja ha det när hösten verkligen slår in.

varför kan jag inte leva i nuet? jag tänker alltid framåt eller bakåt, vill inte alls att det ska vara denna tidpunkt, jag vill hoppa fram till när cecilia kommer hem eller jag åker till gbg eller när jag börjar jobba på riktigt, när det är sommar eller tillochmed nästa jul, jag vill åka till thailand igen, eller.. jag längtar tillbaka till thailand, jag vill vrida tillbaka tiden och leva i nuet i thailand. eller vrida fram till alla dom bra sakerna och hoppa över den tråkiga vardagen. förutom att jag inte har en tråkig vardag som ni läser här i min otroligt roliga bloggggg.

eternal sunshine of the spotless mind

och nu är denna historia slut. mannen som satt fast på min stortå har äntligen släpt mej fri och jag kan andas fri luft igen. om ni tittar noga på bilden så ser ni att det är typ vitt längst ner på nagelroten?!. det är alltså min nya man som växer sig fram, stor och stark. jag tror på detta.
därmed har jag lagt dej, min andra nagel bakom mej. man skulle kunna säga att du faktiskt inte finns längre!
jag har raderat dej. om ni sett denna film så vet ni hur jag menar, eternal sunshine of the spotless mind. grinar i princip hela filmen.
iaf, mannen(mintånagel) ligger nu... jag vet faktiskt inte vart den ligger.. men det är långt härifrån. den blir bränd, klippt i bitar och torterad. så som den har torterat mej. SKÄMTÅSIDO. han ligger i soporna

lolitaochkex

mina katter och jag.. det är dom jag hänger med dagarna långa. dom pysslar med mej, dom syr med mej, dom ser på tv med mej, dom sover med mej, dom delar sina hemlisar med mej. allt.
och just vid denna sekund ni läser detta så förstår ni exakt hur tråkigt jag har det.
på några dagar har jag nästan plöjt igenom hela satc boxen.. jag har hunnit pyssla, göra örhängen och smycken, gjort om en massa kläder, sytt och klippt.
och imorgon ska jag börja ett nytt projekt som kanske kan sysselsätta mej i några extra dagar.
jag ska köpa tyg och sy mej en fräsig klänning.
observera att jag också har bakat, bröd och kladdkaka. och idag var jag mycket nära att göra scones.
så, om ni vet nått roligt som man kan göra när man är........ MELLAN 2 JOBB?!. så skriv.




- varför är man I en film, men PÅ tv?
- pizzor är ju runda... varför levereras dom då i fyrkantiga kartonger?
- varför har "flickan i havanna" och i ett hus i skogens slut" samma melodi?
- hur kommer det sig att vi lyckades skicka upp folk till månen innan vi upptäckte att man kan sätta hjul på resväskor?

game

"När du är med i en tävling, och därmed höjer spänningen några snäpp, utsöndras glädjeämnet dopamin i kroppen. Det är samma ämne som kickar in när du är upphetsad."

Detta läste jag mitt i mitt googlande. Är det därför vi varje gång vi får ett sms börjar analysera antalet punkter, utropstecken och smileys för att själv inte verka mer entusiastiska än honom? För visst blir man kåt på maktkampen?

Eller menas det med att vi ska utmana honom på en löparrunda? Är inte övertygad om att han skulle tända på mig när jag springer med tungan fladdrande längst kinden med underkroppen hasandes tre meter efter överkroppen så jag antar att den första teorin makes more sence. 

om inte så är det ändå inte bra för killar att vara upphetsade i alla lägen...

http://www.youtube.com/watch?v=GGY5IOOl9vs&feature=player_embedded titta på denna! (eftersom jag fortfarande inte orkat lista ut hur man lägger in youtube-klipp blir det bara länk)

glada kon

tänkte att ni säkert vill ha er en liten uppdatering om hur min tånagel mår?!




mina kläder och jag

1. ååååh jag älskar google! älskar äälskar älskar älskar! jag sitter och smeker tangenterna med fingertopparna med huvudet tre cm från skärmen och flåsar uppspelt ända tills jag kommer på något att googla. Ibland trycker jag bara slumpvis på några tangenter och så kirrar google resten och skriver förslag på ord. Så läser jag lite om det och googlar ofta vidare på det. Så hållerr jag på så. SJUKT KUL!!!! eller hur?!!!! va? inte?

2. idag är mitt rum som en varm sommardag. jag går runt,skuttar, gör kullerbyttor, leker kurragömma, provar hattar, provar klänningar, provar alla mina kläder, klipper, sliter, syr på knappar, syr om, syr in, syr på, klistrar, limmar, idag är jag en sommarängel, jag vill att det ska bli sommar nu!

3. jag har en vän. eller nej.( innan jag börjar historian vill jag tillägga att jag endast hört denna lilla historia av en annan som hört den av denna människa det handlar om, alltså kan den ha gjorts om lite.) iaf! jag har en vän som hade plockat blåbär en dag, lite senare pa dagen när hon hade alla blåbär i köket så ska hon gå in och smaka ett,..  tog upp ett från golvet(lite skit ränsar magen) efter några sekunder förstår hon att det inte var ett blåbär hon hade tagit upp från golvet och smumsat i sig i käften, det var en fästing. med fullt av blod i munnen så tänker jag...
 hon behöver iaf inte oroa sig om att få i sig för lite järn.. iaf inte på ett 1år! 

4. ge aldrig ett one-night-stand oralsex..


trekanten kanske är framtidens melodi

Saker man blir irriterad på när man är snorig, irriterad, frustrerad, kall och morgontrött:

- Person som ringer en kvart innan väckarklockan ringer.
- BH som fått ben och skuttat från garderob till okänt ställe.
- Synen på hur siffrorna rullar på texttv och JUST passerat det numret man vill ha och därmed får se dom gå runt igen i typ hela 5 sekunder!
- Person som borstar tänder samtidigt som man sminkar sig.
- Person som frågar om man är sur (ARGH!)
- Personens blotta existens.
- Skinkan någon jävel ätit upp(okej okej, det var jag  som åt ett helt skinkpaket igår. man kan väl vara irriterad för de?!)
- Liten, irriterande sten som skaver i ens sko.
- Liten, irriterande hund som går svinlångsamt på en stig bakom sin matte så att det bildas värsta enmannakön bakom!
- En halvdöv okänd person som lyssnar på arabisk techno på pendeln like there's no tomorrow



tjejer, nu kan ni vara lugna

jag har precis hittat oss våran nya man.
en sån här och en mr. rabbit så är fredagskvällen fixad!



eat me

denna fråga var med i veckorevyn för ett bra tag sen,  "fråga hannah"- handlar om sex och grejjer.

"Min Sambo äter snor"
Min sambo som är 30+ äter snor och gojs ur ögat. Han kan göra det även bland folk, så när vi umgås med andra är jag hela tiden nervös och orolig att han ska göra det. Så när hans hand är på väg till ansiktet knuffar jag till honom för att avbryta det han håller på med.
Jag har tagit upp detta då jag tycker det är riktigt äckligt. Först så sa han att han skulle sluta, men nu säger han att han inte tänker göra det, men att han kan sträcka sig för att inte göra det offentligt. Jag har blivit uppfostrad med vett och etikett och detta kan jag bara inte acceptera! Vad ska jag göra?
Han säger att han känner fler som gör likadant och att det inte är något konstigt.
Detta går ut över vårat förhållande. Hur kul är det att kyssa honom liksom?
/Mia, 25

Svar:
Ärligt talat så tycker jag din kille låter skitjobbig. Jag kan knappt förstå att han är på riktigt och drar till och med lite på smilbanden för att jag inte riktigt vet hur annars reagera på detta. Jag menar, hur viktigt kan det vara för honom att fortsätta med sina äcklerier? Är det så FRUKTANSVÄRT viktigt att äta snor och ögonbajs kan han väl passa på att göra det på toa där ingen ser honom? Och så kan han säga till dig och alla att han slutat. Vissa grejer tycker jag gott att man kan behålla för sig själv, för sin egens, andras och passionens skull - och det här är en sådan sak. För precis som du säger, hur tänd blir du på honom när han sitter och smaskar på sitt eget kroppsslem? Nä, det du kräver är inte speciellt mycket begärt. Säg till honom att du skiter fullständigt i om hans kompisar är lika äckliga som han, det gör inte saken bättre (och är förmodligen massa skitsnack). Annars kan han ju fortsätta snuska sig och se hur många sambos han kommer få i fortsättningen. Inte så många om jag får dra en kvalifificerad gissning...


och med detta.... så vill jag dra slutsatsen som jag har sagt eller som jag kanske tillochmed säger varje dag.
DEN ENA KILLEN ÄR VÄRRE ÄN DEN ANDRA!


min tånagel och jag

lite sjukt men, jag hade tänkt att berätta om min tånagel.
om hur den har mått dom senaste 3 veckorna.
tänker inte gå in på hur detta hände.

men skulle kunna göra många gemförelser och annat, eller bara säga att det är en lös tånagel som ser jävligt oattraktiv ut. men jag väljer att göra jämförelsen med en kille.
man skulle kunna säga att min tånagel är som en kille, ibland på ibland av,  ibland vill han(min tånagel är nu en han) vara på och ibland av, han kör liksom spelet. ibland tror man att han ska lossna och släppa mej fri men dagen efter sitter han fortfarande kvar och håller mej fast. han har alltså hållit mej fast gjort mej illa, gjort så jag inte kunna badat, inte sprungit i 3 veckor. och så fort han släpper mej så kommer han göra mej ännu med illa vid genom att inte finnas kvar, därav kommer jag ej kunna bära några fancypancy snygga skor där man visar tårna i sommar. han har även varat ner många strumpor och äcklat många personer. som en kille bara kan göra, ni vet!!! vara varig och äckla människor. han gör mej riktigt förbannad. därmed vill jag säga att denna kille(min tånagel) är jävligt äcklig, förstör mitt liv och och är som min tånagel.

observera att jag bara sa en kille inte alla killar.

det här är fan thailand


jag är världens lyckligaste

im back!

först vill jag tacka för en underbar resa. tack jannike för att du gjorde allt möjligt.
och sen tankte jag faktiskt  inte skriva så jätte mycket om resan. för jag har så mycket annat att skriva av mej om.

allt kommer att komma pöompö(älskar det uttrycket).


RSS 2.0