renaramasexfesten

och för er PHkåta människor (för jag är kåt på något helt annat) så, detta kommer från jackies blogg, enjoy!

SKvaller om Paradise deltagarna i verkligheten. Snarare SANNINGEN. Varsegoda!

Catja och Andreas är tillsammans efter paradise. Om de förnekar det, så det är konstigt.
Med tanke på att Andreas bor hemma hos Catjas mamma. Catja har inget jobb, utan lever på Andreas. Som tydligen har
det bra ställt när det gäller aktier och sådant.
Catja har vart i Thailand, på Andreas bekostnad (och i Dubai). Då andreas stannade hemma hos Catjas mamma.
Catja berättade för oss i Paradise att hon aldrig skulle försöka sig på "idol" dylikt.
Eftersom hon gillar att sjunga. Hon ville vara med i idol och hamnade i paradise hotel.
Klippet ligger längst ner....

Liar Liar!!!

Andreas är Catjas knähund som har flyttat ända från Gbg för att vara med Catja. Hennes bitch.
Lämnat hela sitt liv, har inte sett han göra en massa jobb, så det måste vara enbart för hennes skull.

Erika har legat med både Kristoffer och Cimon här hemma i sverige. Mest Kristoffer. Då han övernattat hos
henne många många gånger.
Krisoffer: Anneli två gånger i veckan, erika tre gånger i veckan! Och så byta efter förmåga.

Jag har legat med Patrik här hemma i Sverige och Stefan! Och inte den vanliga ställningen med stefan,
utan number two! Just det, med Daniel Da silva, efter sms rouletten. Det fick jag absolut inte säga.

Cimon gör allt för att lyckas med sin karriär. Och det kommer han att göra, då han lugnat sig efter media kåtheten.

Franscesca och jag bråkade jätte länge. Eftersom någon hade spridit ett rykte om att jag gick runt och sa
att Frassan tar droger. Vilket inte stämmer. Personen som sa att jag sagt det, var Catja.

Efter programmets slut. Så fick alla åka till ett lyx hotell och ha lite extra semester. En sisådär två tre dagar.
PÅ Hotellet, vänder Pontus personlighet totalt. Han dricker sig stenpackad, flörtar och ger tjejerna skamliga och äckliga
förslag.
Han mordhotar dessutom flera stycken. Vissa av deltagarna blir rädda och gråter.
Erika ligger med stefan i poolen, framför barn familjer mitt på dagen, en timme efter med Kristoffer. Samt trashar deltagarna sina hotellrum.
Dem stänger baren och hotar med att slänga ut deltagarna.
Alla bråkar samt lyckas ha det bra. Det finns en film jag skulle lägga upp, gör det imorgon.

Någon. Har spridit rykten att Stefan har tvillingar i staterna. Samt att det finns filmer då han gör saker med sitt ass.
Stämmer INTE, eftersom alla pratar om det så vill jag avsluta det ryktet.

Ni ser, dokusåpan fortgår. Och den är värre här hemma! Eftersom min förra blogg var galen, men rätt lugn.
Så passade det med ett invignings utbrott!
Jag gillar alla personer jag lagt ut. Undrar hur de kommer att reagera? Man får skylla sig själv om man blivit offentlig.
Eller hur? Det gör jag.
Kanske skadade jag för mycket nu. MEN, om man skjuter kulan, kommer den ALLTID tillbaka.
Så jag får min dos senare, promise.


Om jag vinner Paradise hotel, då kommer jag att göra en thailand resa. På vägen kommer jag att åka till Haiti.
Och hjälpa till, med lite av pengarna. En Se & hör journalist vid namn Ola brising kommer att följa med mig.
Ni som har läst min blogg innan, vet att jag är engagerad.
Mitt citat, pappas.

"I den djupaste smärtan finns den djupaste glädjen"

Tänk på den. Det vackraste - kärleken djupt där inne hos oss människor.


ligga åt folket

en sak. jag blir förbannat, på måndag och tisdagar ja då ska man inte förvänta sig att det står nått vettigt som, " jag tycker det är sexigt med sockiplast...." eller, "utan mitt läppstift känner jag mej, bar, naken, exposed, rädd, nervös." nejnej. för då, dom enda jävla statusuppdateringarna som står då, det handlar om jävlafuckingfitt PH, allt från vem som åkte ut, vem som är stördast i huvet till vem som knullar vem, jag hatar det, jag kan definivt säga det, verkligen. jag hatar dessa statusuppdateringar om PH. tackförmej.

p.s den som vinner pris för "mest uppdateringar om PH" blir diana airikainen(ej korrekt stavning) aka, diana air eller som hon själv kallar sig cludkid dirtee d.s

sex med cullen

alltså, jag skulle kunna tänka mej hur det är att vara ungkarl och leva med några andra killar i samma lägenhet, jag skulle kunna tänka mej det nu, och jag tror jag vet hur dom tänker och tycker, hur dom vill och vad dom framförallt vill.
för...... här i denna lägenhet är det som en ungkarlslya, så som jag har fantiserat om att det ser ut. och vi, vi är 4 tjejer, som skulle kunna göra mycket för sex just nu, och vilken ungkarl tänker inte på sex med än allt annat?

jag trodde aldig jag skulle säga det, och det är nästan så att jag inte får säga det, men. ingen kille kommer nog nånsin uppfylla mina drömmar.... inte efter att ha sett edward cullen. alltså det är kört både för mej, alla andra tjejer som tycker denna man är det sexigaste man sett.


rubrik

jag ska säga er att det är bara roligt och skönt att stiga upp klockan 05.30 för att sedan åka till båten, och när man kommer till terminalen så ser man att båten går 08.30. kung! jätte kul.

och inte har jag bättre tur på båten heller, nej! sitter brevid en kille som inte har fattat att han har på ljudet på datorn så jag kan slå vad om att alla på hela restaurang torget hör han och hans film. HAN HAR HÖRLURAR, också... och fattar nog inte varför det är så jävla dåligt ljud i dom.

och min tur fortsätter, mitt emot mig har jag en kille som har hotat mej, skrikit alla guds fula ord åt mej, ringt och skällt ut mej, det känns så tryggt här på båten just nu. gud vilken bra morgon!

p.s båten luktar konstigt, liksom sådär, man får ingen good feeling när man kommer på den. d.s


jag kan själv....

jag har på tänkt på detta med oralsex på senare tid, och om man hade kunnat, liksom om kroppen var byggd så att man skulle kunna ge sig själv oralsex, hade du gjort det då? och sen undrar jag om man hade tyckt det var tråkigt när ens partner sen gjorde det?, självklart är det skillnad, men hade man tyckt om det lika mycket? eftersom man hade kunnat göra det när man vill, vissa hade säkert gjort det flera ggr om dagen,(absolut inte jag, nejnej. jag har på senare tid blivit nunna). och sen undrar jag, vilka hade itne gjort det?, pga att dem blir äcklade? isf, har man då problem med sig själv, om man inte skulle kunna tänka sig göra det på sig själv,.. ja man vem fan skulle vilja göra det på dig då?, nej! förbannat vad krångligt, tur att våra kroppar inte är byggda på så sätt!
jag undrar hur många gånger om dagen marilyn manson gör det?


du satt på min högra skinka

annars så tror jag, eller jag vet. jag vet att jag har världens bästa vän. jo, vad gjorde hon? vad gjorde hon på sin egen f-dag. jo, hon hittar en enkrona och springer direkt till mej, ger mej den och all lycka i världen. förbannat vilken tur jag har haft sen dess, (lördag) jag stupade och trodde att båda mina smalben skulle gå av, jag ramlade eller snarare drog omkull idag, ont i röven. jag har vaccinerat mej, fick vänta i 1 timma och 45 min, men det är ju bara roligt och mysigt att sitta där bland massa skrikande ungar illaluktande tanter och övertrevliga gubbar som tittar lite för mycket ner i ens urringning. tack älskade jannike, tack(:
nu ligger alltså en 50öring i vänstra skon och en enkrona i högra. detta kan ju bara gå bra!

jannieochannike

har så många bilder på oss 2 som jag skulle kunna lägga upp, men det är på just den här vi är som lyckligast, och det tror jag alla ser också.
idag vill jag att vi alla, verkligen alla som läser denna blogg(vilket är typ, du och jag jannike) vi alla ska tänka på dej, jag ska tänka på dej hela långa dagen, även när jag står i duschen och sjunger, när jag sitter på toa och klämmer, tilloch med när jag eller nej inte jag, om nån av oss eller,. den som onanerar idag, måste även tänka på jannike, och om jag gör detta idag är en frågan, men om jag gör det, så ska alla mina tankar gå till dej.
för idag är din dag. grattis hjärtat

sex på fötterna

hur kommer det sig att när man ser en sex-akt på tv eller när man ser i alla dessa tidningar som veckorevyn, solo, sofi´s mode, och alla andra, där dom skriver om tex, hur man får en tjej på fall, eller så förbättrar du ditt sexliv genom att följa dessa 15 steg. blabalbla. allt är ju ändå bull. iaf, hur kommer det sig att dom alltid sätter en jävla bild eller ett inlsag på filmen eller tv´n med fötter? 4 fötter, varför? varför får man se 4 jävla fötter? hur sexigt är det? för mej så påminner det bara om den där äckliga reklamen med tårna och fötterna och en illa stinkande lukt.

lyckans ost

idag har varit dagen med nästan stort D, bara nästan.
och jag har varit glad exakt hela dagen, jag var glad när alarmet slog igång imorse, när jag kom på att jag hade glömt en tröja i lägenheter, fast jag redan var nere i tunnelbanan. inget har stoppat mej idag känns det som. lyckan har verkligen stigit i mej, och det var länge sen jag kände såhär.
idag har jag tilloch med kunna tänka mej förlåta folk eller höra av mej till folk som inte ens är värda att tänkas på på "vanliga" dagar, jag blev inte ens putt när jag satt på toa på hedbergs och läste på lappan, - vänlig säg till när papper är slut-. som jag läser varje gång jag sitter på den toan, och gissa, denna gång var det min tur, ingen hade sagt till och det fanns inget papper, grattis. men inte blev jag putt för det, glad som en ärta stutsade jag ut från toan., idag har det varit en sån där dag då man vill ringa eller träffa alla sina nära och kära och säga hur mycket man verkligen uppskattar dom och älskar dom. och tro mej, jag har verkligen tagit vara på denna dag, och den är fortfarande inte slut. detta måste ju sluta bra?. bra jobbat 50öringen, bra!

hunden kissade i butiken

men feta röv och jag har börjat tröttna på sthlm nu, eller iaf kista kunderna. idioter är dom allihopa, nästan!
det har absolut inte varit min dag idag, och för den delen inte igår heller, jag tror inte att min "tur 50öring" ger så jävla mycket tur ändå...

dagens mål idag var att:
1. ta tag i mej själv (och min feta röv) och börja träna.
2. tvätta, har inga trosor kvar......
3. ringa nödvändiga samtal som t ex, marabou. och höra varför var 3 i alladin asken smakar röv.
4. ta körkort.
5.klara dagens försäljning på jobbet.

klarade jag nått?.
1. nej, ingen träning på långa vägar, mer än att jag sprang hela blåa linjen och fick håll efter halva? måste ändå räknas lite, eller?.
2. inga trosor tvättade, vilket resulterar i att jag antingen kommer stå uppe hela natten och handtvätta trosor eller ta martins kallsonger.
3. inget svar på detta.
4. med 2 körlektioner i på ryggen så kände jag att köra upp idag hade inte gått så bra här i sthlm, och särskilt inte när inte ens sthlm själva kan köra så fort det kommer 3 cm snö. galna!
5. ingen kommentar på detta, mer än att jag kämpade som ett djur med mina underbara kista kunder, pusspådom.

brinn för mej

ja, alla har ju nånting man brinner för, jag gillar att sitta på köksbordet och äta onyttiga saker, läsa elle och mår bra. andra brinner för detta...


staff

ikväll har jag jobbat på jackandjones, för er som vill veta.
och för er som skiter i det kan ju läsa detta i stället.
efter 45 minuter, så hade 3 olika kunder frågat efter mitt namn, en kund om jag var utlänning, en om jag var gift, samma sa också att han skulle bjuda ut mej när han kom hem från sin semester, en frågade om jag skulle söka till idol,.... och jag sjunger fan inte bra! en frågade om jag var kines, detta är andra gången jag har blivit kallad för kines, jag börjar se ett mönster....
allt detta, malin och bellen, hur orkar ni?
och tro mej, jag var inte ens på mitt snygghumör idag, heee

inka dinka doo lillisen

en annan del av mej. eftersom jag fortfarande inte tycks ha kommit i form för alla dagar i veckan, så har jag därmed ingen söndags ångest, men det kommer väl kanske på onsdag eller tosdag då jag tror i mitt huve att det kanske är söndag.

tänkte att ni kanske undrar hur det går med min förresten.. för det undrar ni väl? ja det klart! jo, det går fint, med en 50öring i skon går tydligen allt galant, jag blev dumpad, jag har ramlat, fastnat i en tunnelbane dörr, fått en jävla massa skäll på kista av alla kunder, alla mina underbara mångkulturella kunder som jag tror helst skulle vilja spotta mej i ansiktet, som inte fattar när jag pratar gotländska och som tror man kan pruta på veromoda?.
allt går fint för mej, jag hostar 10 ggr i minuter och slemmar runt som en snigel, eller nej, det där lät för äckigt. men det är en del slem med.

sen har jag tänkt på en sak, hur många i porr film, eller av alla dessa flickisarna, eller brudarna är dom nog mer, alla dessa brudar, hur många tror ni verkligen njuter av :
?

svarta tapeter, kalla trumpeter, blodpannkakor och planeter

jag är i helt fel stämning, och tror jag har varit i det hela veckan.
vem bestämde att det ska vara fredag idag? för mej är det måndag..
och i måndags så kunde det lika gärna varit fredag. hela veckan har varit fel.
så, nu ska jag försöka komma in i fredags stämning,
alltså, jag har klätt mej fredagigt, jag ska försöka göra saker som man bara gör på fredagar...
alltså. hm. åker hem till cecilia, bjuder på mitt fina bröd som jag så duktigt har bakat och sen ska jag inte röra min feta röv på hela dagen, inte förens jag ska jobba kl 17.00.
puss.

p.s jjag gillar inte att åka båt, och inte heller att åka båtbuss, det finns så många % att hämna brevid nån tant som äter en äcklig ostmacka och luktar ost eller nån gubbe som hostar galla hela resan.
jag har tur idag. det är allt jag säger.

mjöl i hela ansiktet

en stolt bagare skulle jag vilja kalla mej själv just nu!
näraochkära och folk som känner mej, vet att jag är en usel kock, har ingen känsla!
även fast jag sa detta så lät n mej göra köttet när vi lagade mat tillsammans förut.
en gång när jag skulle göra gröt med jannike, dock skulle hon inte ha, och tur vad väl det, för jag supmade gröten ganska hårt. jag får bara hacka grönsaker om vi gör mat med vänninorna,
men nu till det viktiga,
JAG HAR BAKAT BRÖD!
och detta är jag jävligt nöjd över.

när jag var liten och svag

måste hylla en låt faktiskt. kan bli årets låt, eller nej. lite tidigt att ta ut årets låt redan dagen låt får det bli, och det kan även bli dagens låt i flera dager irad. http://www.youtube.com/watch?v=XC0RP3DnuNA&feature=related

ibland eller det händer mej ganksa ofta, och varje gång det händer blir jag fruktansväart irriterad på mej själv.. det jag pratar om är att tappa tandkräm!
det händer alltid när man har lite små bråttom, man står med skorna på och "ska bara" borsta tänderna innan man springer iväg och jobbar eller vad det är man ska göra.och pang, så slinker lite tandkräm ut, och den vita krämen slås mot som jag ofta använder, mina svarta kläder och det är en, ja kanske inte stor mej en fläck på bröstet och helt plöstligt så var outiften som man kanske har stått och bytt ut 248 ggr innan man bestämde sig för just det. och ja, då ska man självklart spilla! typiskt. detta hände mej igår och hästballe vad sschurig man blir. i-land problem, ja! men dom ett problem när man har brådis och ska iväg på nått viktigt.

sen så har jag tänkt på om man säger äpple eller äppel? och vad är skillnaden?!


svar till dej linnis


natura

för några minuter sedan så fick en av mina vänner ett mycket intressant sms, smset lyder såhär:
sugen på att ligga?:).

och är inte detta härligt? dom pratar inte allt för ofta, lite dåochdå. men inget tjaffs eller trams. bara rakt på, inge grått liksom. svart eller vitt är det som gäller. orkar inte med allt detta tjaffs om, blablabla. ska vi träffas och se på en film, när killen/tjejen egentligen menar att han/hon faktiskt bara vill doppa lite, eller få sig lite.
inget drama utan bara ett ligg. mer sånt åt folket, mer ärlighet bakom korten och spelet.

nu svarade dock min vän nej till detta erbjudande, vilket också säkert var skönt för han.. för då kanske om hon hade kommit för han bjöd på lite film, ja då hade han ju uppenbarligen blivit mycket besviken om han inte fick till det. bra gjort(med finlandsvensk dialekt).


observera också att jag har blivit en mycket flitig bloggare, plus att jag måste ge mej själv ett plus för alla bilder. ja tack!


puss

insåg just att det är lite för mycket konstiga..... bilder i min blogg för tillfället.
kexoch jag

runka lungt väl...?


ansiktsboken

alltså.förbannat. så känner jag. att det är ju förbannat... lite nästan eller nej. men facebook har ju för fan sin charm i att man faktiskt inte vet vilka som är inne och tjuvkikar på ens sida eller ens bilder, så som det är i bloggen, om ingen kommenterar eller säger, jag läser din blogg. ja då vetifan vem eller vilka som läser denna blaska. och att folk på facebook går med i alla dessa grupper som är för att man ska kunna se vilka som är inne och tjuvkikar. detta är faktiskt lite skandal. om detta intraffar säger jag fan upp mej. för då kommer det att bli som vilken jävla skitsida som helst, playahead och lunarstorm. för fan!

och här står jag mitt i livet.










detta.... detta är var en av mina kollegor fick i ett mms mitt i natten,
text till bild som hon fick:payback;) ses på träningen imorgon. (arg smajlgubbe)
några minuter senare får hon ännu ett sms där han säger förlåt och att det var till fel, att det aldrig hänt honom, och att det här var super pinit..
hm, men jag undrar jag. skickar man en sån bild,.. helt fel? och till ett nr som man inte har?
otroligt roligt och detta eller den här bilden är dock äcklig men den gjorde min dag så mycket roligare.
ta en titt, le och njut.

stockholms kyss, up my ass

försov mej gjorde jag imorse. jag hade bestämt mej att jag skulle vara på centralen kl 09.00.. jag vaknar 08:45. tydligen har jag... till ochmed jag stängt av larmet i sömnen, vilket hör till ovanligheterna. iaf så sprang jag runt som en virrig höna där hemma imorse, tog ett djupt andetag och ställde mej för att göra mackor till frulle. ja, jg gjorde dessa med kärlek, fyllda av kärlek och en massa gottis på, ( dom tog 5 min att göra, tänk er då vad mycket gott man hinner lägga på). springer ner till tunnelbanan ser ut som elisabet höglund i håret,

vilket är såhär jag menar nästan alla äldre ser ut.. plus jag idag då..
iaf, springer och har brådis, måste hinna med båten, måste hinna med båten är det ändå som snurrar i mitt huve vid denna tid., plums. en gubbjävel springer in i mej eller går, faktiskt ganksa sakta, så det skule lika gärna kunna varit jag, men det säger vi inte. för då kan jag inte vara arg. iaf så ramlar, eller faller, eller ena utav mina 2 underbart goda mackor plumsar rakt ner på marken. ni kan ju faktiskt tänka er att jag ser exakt ut som denna underbara elisabet på bilden här uppe.. exakt så, fast lite argare när jag såg min frukost åka ner på det kalla golvet i tunnelbanan.

tänkte lite på kista nyss, underbara kista, verkligen. jamen gud vad jag älskar kista galleria, väldigt mångkulturellt och så härligt många ansikten med så många olika viljor........... hoppas ni förstår min ironi. för alla dessa ansikten jag sett där, har jag fan inte sett mycket till vilja i dem. men så igår när jag jobbade, undrade jag, VART FAN HAR JAG HAMNAT? en kund kommer in, jag säger hejhej, med en smajl på läpparna och med min fina stämma går det ju inte att vara putterellerbupp. tillbaka får jag ett YOOOOO!
en annan kund, än en gång försöker jag mej på att le med ögonen som min kära vän tyra banks har lärt mej och säga hej på det vänligaste sättet jag kan. tillbaka får jag sshooo. vet fan inte ens hur det stavas och inte heller hur man säger det utan att låta fånig.
 stockholm hatar mej, med glimten i arslet, eller ögat menar jag.


randigt och rutigt, rakt och vågigt.

hur kommer det sig att sailor modet alltid kommer tillbaka v a r j e  j ä v l a   v å r?


ärlighet varar längst

min kollega. : vad ska du göra efter du slutat ikväll?.
jag: nja, typ. hem och sova. säger jag trött efter en dag på vero i mångkulturella kista och tänker på hur många ggr på en jobb dag som jag säger,: nej, vänta. nu kan du dra. och : och sen så kan du få trycka på den gröna knappen igen,(även fast det står, tryck 2 ggr på den gröna knappen).
iaf.
jag frågar tillbaka och får svaret: jag ska slicka fitta!

tack för att folk kan vara ärliga. det är tusan inte varje dag man får sig ett sånt ärligt svar.

"jag vill ha det mer oralt"







"

varför säger man att " lampan har gått"?..


jag kallar dej raring


älskade syster

jag sover med 3 täcken och 7 kuddar., inte för att det är kallt eller för att jag vill ligga med huvet högt upp, jag vet inte ens varför jag egentligen sover med alla dessa accessoarer om man kan kalla dem så. jag gillar nämligen att gömma mej under dom 7 kuddarna och ha t ex ett ben invirat i ena täcket och kroppen under ett annat och ena armen under de 3dje. detta innebär alltså att jag har 3 olika värmningar, eller alltså, jag känner värme på 3 olika sätt.. och det är nog det jag gillar. förstår ni?

nu har min syster åkt och det känns jätte jobbigt och tomt i hjärtat. just nu tänker jag på min syster och därmed saker vi gjort och jag gjort mot henne. då kommer jag och tänka på en sak som är väldigt elakt, vilket jag var när jag var liten... elak! med betoning på a., tack.
iaf så har jag en vän, en väldigt finulig sådan, hon gjorde detta och självklart skulle jag prova på.
så, om ni kanske har nån ni inte tycker om eller ni bara vill göra en ganska äcklig (tycker ganksa många) och rolig sak. så:
ta en burk.
prutta i den.
stäng locket fort som fan.
skriv öppna burken på.
slå in burken.
ge bort den til nån värdig själ.
och få dej ett gott skratt när den stackars själen öppnar burken och får en os av din prutt.

nu när jag läser detta, inser jag faktiskt att det är väldigt äckligt, men ack så roligt.
så, det här gjorde jag alltså, eller jag gav det till henne i födelsedagspresent för många år sedan måste jag också få tillägga.  vi har alltså ett levande exempel på "denna stackars själ" som får en sådan burk. just vid tillfället som hon öppnade den så slog hon mej... tror jag. men nu, idag, tycker hon det är förbaskat rolig sak att ha fått i födelsedagspresent.
skämtåsido. men det är kul. prova och var glad. du lever bara en gång.

nu vill jag också lägga in en låt som jag har fått eller som är tillägnad mej, från min syster... om jag bara visste hur man lägger in youtubeklipp. så ni får länken.http://www.youtube.com/watch?v=S-NziGE6DVY


pusspåoss


i år ska jag använa allt som går att användas

jajaja, kom hem vid 6,hyffsat tidigt tyckte mamma?. gick upp vid 7, har varit ute och sprungit, joggat enhalv mil, 100 armhävningar, 50 situps, cyklade in till stan och hem igen, drog till kalkbrottet och simmade några varv, sprang hem, gjorde frulle åt family, körde lite boxning, dansade, och japp. nu är jag klar. ungefär såhär mår jag, eller tänk er att ni skulle gjort allt detta... tänk er då hur trött kroppen är, så är min kropp. huvet mår bra men kroppen är dessvärre inte riktigt van med detta, särskilt inte efter denna höst.
detta resulterar till att det måste ha vart en bra kväll igår, eller?


RSS 2.0