mitt i ringen

jag har tänkt. igen.
jag har tänkt på hur knasigt det är egentligen att man kan tänka på en sak eller höra en gammal låt och tänka tillbaka och få tillbaka den exakta känlsan man hade ju det tillfället då man hörde den låten eller något speciellt hände.
iaf jag ska berätta om en utav dom starkaste känslorna jag kan få tillbaka. och den har kommit tillbaka en sisåådär 5 ggr sen det hände och varje gång håller jag verkligen på att kissa på mej.

det var stunden innan jag skulle börja thaiboxas på koh phiphi förra året. jag ställde upp på att jag skulle möta en annan tjej, dyngrak som jag var gick jag gladeligen upp i ringen när dom ropar upp mitt namn. allt blev ju inte mindre lugnt eftersom jag hade 5 killkompisar och jannike vid min sida som nästa verkade mer taggad än mej.
jag har nog aldrig hoppas så högt eller haft så högt adrenalin i blodet som då. nu när jag skriver det här kommer allt tillbaka igen, händer svettas och jag vill bara slå till.
iaf så kom jag och tänka på detta nyss när jag var ute och gick, utan att tänka på det så började jag veva med armarna och göra några höga sparkar, för... om 1 vecka åker jag till sri lanka, och sedan vidare till thailand. och jag kan lova er att jag absolut ska upp och figthas igen.

för er som verkligen vill veta så, ja! jag förlorade matchen. men jag vann en rond och avbröt sista pga.. jag blödde näsblod, hade fläskläpp, blåtira, stukad fot och blåmärken på revbena.
men allt var värt det.. för jag fick en bucket!





hur köttig är du?!

alltså. nu har jag pratat om detta med några olika. och jag tror alla blir exakt lika förvånad som jag blev.
det handlar om kött!
nu vill jag inte låta dum, men efter lite tanke bakom detta har jag nu kommit på hur dumt det låter och hur dumt jag tänkte.
iaf, när jag äter en köttbit så tänker ju jag att jag äter kött. alltså riktigt kött, en fläskfile, lövbiff osv. dock har ju jag då inte fattat att det är tex en muskel eller ett lår eller något annat liknande på djuret..(hemskt det lät)
iaf så trodde jag att det finns rent kött. under huden? vad fan är det? jo, fett!! men under det då? det måste ju va kött? vi har alltså inte bara nått kött på kroppen? allt består av, muskler, fett, senor, årdor och organ. men.det.finns.inget.kött?! hur kan man då säga... köttsår? när det inte är kött?! eller det är väl då nått vi säger iställer för mmm nu ska jag äta en gooood muskel. eller?
iaf, när jag tänkt på detta så säger ju allt sig själv.
tänkte bara dela med mej av detta köttiga tänkande.


WIKEPEDIA-
Kött är ett födoämne bestående av ätlig muskel- och fettvävnad hos djur.[1] Kött äts av rovdjur, asätare eller allätare.[2] Kött är i många kulturer ett viktigt födoämne för att tillgodose kroppens behov av näringsämnet protein.[3] Som substitut till kött kan till viss del mjölkprodukter, ägg eller soja, användas.[4] En person som inte äter kött kallas vegetarian.[5]

Beroende på vilken djurart köttet kommer ifrån kan man prata om nötkött (från nötkreatur), lamm- och fårkött, fläskkött (från gris), viltkött (från bland annat älg, vildsvin, hjort, höns- och havsfåglar och ren) fiskkött och fågelkött (exempelvis kycklingkött) och så vidare.


en stjärnhimmel på ryggen

främst av allt tänker jag ju på dessa stackare som tatuerat in sitt stjärntecken...

denna lilla grabb kommer ju ha ryggen full av stjärntecken om det ska hålla på i denna takt.


grattis till ditt nya jag

helt plötsligt så känner jag mej super kluven...
igår berättade min chef för mej att jorden har roterat eller nått dylikt så att dom flesta har bytt stjärntcken..
så alltså, från att ha varit en stark skorpion att mina 20 höstar så är jag nu en jungfru.
och detta gör mig alltså kluven, varför?! jo.
jag har ju alltid känt mej som en skorpion, lite mystisk, biter till när man minst anar och ni vet allt det där. absolut jag eller hur?.. öhm.
och nu, jungfru?, hur kan detta bli så fel. dom 2 största motsatserna. nu ska jag tydligrn vara oskuldsfull och tråkigt, världsvan och en söt flicka.
vet inte riktigt hur jg ska bete mej eller hur jag ska föra mej som nybliven jungfru.
så om nån utav mina 9 trogna läsare är jungfru eller iaf va det så lämna ett spår och säg hur fan jag ska vara! tack på förhand.

sen vill jag även säga grattis till dom som har fått äran att bli det nya stjärntecknet som har tillkommit. ormbäraren. verkligen, graaaaattis, vem fan vill inte vara ormbärare, akulle känna mej lite som harrypotter och vem vill inte vara harrypotter?, kunna trolla och är alltid den smarta i gänget, och vem vill inte vara den smarta i gänget? komm med lösningar och leka einstein, och vem vill inte vara einstein? okej, nu har jag gått för långt. iaf kul med förändringar, ormbäraren, jag hälsar dej välkommer in i stjärnfamiljen!

Fakta: Ditt nya stjärntecken

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 28 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan

 


butt toe

på facebook skrev jag en gång om den berömda cameltoe'n...
den är inte nice på varken tjejer och definitivt inte killar!
häromdagen på tunnelbanan såg jag däremot nått som sa emot ännu mer, låter bilden tala för sig själv

RSS 2.0