min syster hade älskat mej mer om jag var mongo...







kontaktannons

Jag sitter och lyssnar på musik och då slår det mig hur lite ordnade ljudstrukturer som kan framkalla så in i helvetes mycket känslor. Jag sitter här och får musik-pms för att musiken går på random och växlar mellan låtar i dur och moll. Jag går från att vara glad till ledsen till förbannad till glad igen till att darra på hakan. Jag brukar ju match musiken till rätt tillfälle annars men inte idag.

Går jag på stan och tänker att jag är med i en musikvideo och då passar musik som man kan gå i takt till, Jag har försökt med annat men då går man antingen långsamt som en betande häst eller snabbt som blondinbella påväg till NKrean. När jag är ledsen gråter jag i takt med deppmusik och jag har låtar  med trumpeter och hela faderullan när jag är som lyckligast. All musik har sin plats.

En genre är dom där låtarna man kallar "vår låt" som man ofta skaffar med en kille man tycker mycket om. Egentligen helt jävla meningslöst men varje gång tenderar man att komma överens om "vår låt" som ett milt löfte om att man tillhör varadra. För en musikfanatiker som jag är det jävligt jobbigt. Inte för att mina förhållanden är lika många som mina favoritlåtar, långt ifrån, men varje gång man väljer en "vår låt" så väljer man den man bara älskar. Så förvandlas man till en del av det där paret som sitter i soffan och myser framför let's dance varje lördag och lyssnar på "vår låt" och har det så himla bra. Ett par månader senare är kanske den där killen inte lika fin längre. Då stänger man istället av radion när ens ex älsklingslåt spelas eftersom man inte längre kan påminnas om "vår låt"-låten. Ännu värre är det om man befinner sig på en restaurang eller bar med trevligt sällskap och förhållandet just tagit slut och just låten strömmar ut som man inte kan stänga av. Vips så greppar man tag om vinglaset och blir törstig som en arab mitt i öknen och sveper. Dessutom drabbas man av akut mundiarré vars innehåll består av fraser som "den jäveln", "idioten" och  "fan vad jag är glad att jag slipper honom".

En "vår låt" sätter krokben för mycket ska ni veta. Jag ska sluta med det nu. Och envisas jag med att skaffa mig en "våt låt"-låt så ska nästa bli något i stil med Europes gamla dänga "Final countdown".


Med det sagt.. Någon som vill dela den låten med mig?

suddenly i see

Ibland är det svårt att läsa vad singelbrudar är ute efter. Ja, brudar. Jag tänker speciellt på mina väninnor.
Ett sätt att kontrollera det är att kontrollera frisyren på muttan innan utgång, fest eller sammanhang där det finns risk för sänggående med en man (eller kvinna om det nu vore så).

Har hon inte rakat muttan kan man dra slutsatsen att hon vill ha kul med oss tjejkompisar och man kan räkna med att man håller ihop under kvällen. Kanske i sådan mån att hon står flåsandes i nacken på en och väntar när man själv har någon att mysa med.

Har hon däremot ansat sin käreste kan det betyda annat.

1. Har hon absolut ingen kille på g så beror det på vilka ställen man tänkt att dra ut på. Är det risk för att ex:et är där(eller någon annan hon haft tycke för som hon påstår sig vara över) så har hon fortfarande hopp om honom. Om han inte är där är hon öppen för förslag och man kan inte räkna med att man håller ihop under kvällen.

2. Råkarkillen som  hon spanat in tidigare vara där så är hon intresserad. Oavsett om hon lådsas som något annat. Så alltid när mina vänner säger "åååh nej han kommer vara där!!!"(och indikerar på att killen är jobbigt efterhängsen) så är min följdfråga "har du rakat muttan?!". 


 Sammanfattningsvis. Vill man inte nuppa, välj oansad mutta - ett modernt elstängsel över skruttan.

pass på

alltså, det här med telefonsex linjer, eller heta linjen om ni fattar vad jag menar, känns lite lame på nått sätt. varför ska man ringa för att prata snusk med en helt okänd person för att sedan byta telefonpartner efter 8 minuter. hur mycket tror folk att man hinner på 8 minuter liksom?
och varför måste killar alltid betala när dom ska ringa dessa linjer medans det är gratis för tjejer? det är många frågor som hoppar upp i mitt huve när jag tänker på detta. och vilka är det som faktiskt sitter och ringer dessa linjer? är det lotta 45 år, gift och har 4 barn, maken är iväg ikväll och hon passar på?, deras sex har tydligen blivit lite torrt på sistånde. eller är det alex 17 år som precis har haft sex första gången och tyckte det var svin häftigt och har verkligen fått upp ögonen för den sexuella biten i hans liv, sitter därför och ringer alla heta linjer i sverige, nästa månad undrar mamma vad det är för konstiga nr...

vem är det som sitter och ringer till heta linjen??? och hur början man? är det inte lite hiss stämning i början?
DETTA MÅSTE UNDERSÖKAS!!!!
i vilket fall som helst känns det faktiskt lite desperat, väldigt desperat faktiskt.

p.s sitter nu och kollar in lite olika hemsidor... det är verkligen ett stort utbud, http://www.linjen.se/ 


dom här 3 nr är till dej jannike, om du får det tråkigt i oslo nån kväll...
08: NYTT! Sthlm 08-511 666 77 (Turklinjen, tryck fyrkant & byt samtalsgrupp)
08: NYTT! Sthlm 08-511 666 88 (Kurdlinjen, tryck fyrkant & byt samtalsgrupp)
08: NYTT! Sthlm 08-511 62 111 (Persiska - Irani, tryck fyrkant & byt samtalsgrupp)

minnestund

alltså. jag har tänkt på en sak.
här om veckan så fick jag se videos när jag boxades i thailand. helt underbart roligt och jag skratta så jag grät. iaf så kom exakt samma känsla som jag hade då, precis innan första ronden skulle dra igång, exakt samma känsla fick jag i kroppen då, och nu när jag sitter och skriver detta så får jag exakt samma känsla igen. det nästan hettar till i benen, svättas i håret, adrenalinet stiger till 1000 och ett leende spricker upp över hela mitt ansikte.
och allt detta bara av ett minne, ett minne som man tänker eller blir påminnd på kan få en att må så himla bra och tvärtom. jag tycker det är väldigt intressant faktiskt och läskigt på samma gång. att min kropp kan komma ihåg hur jag kände för nästan 6 månader sen när mitt huve inte ens kommer ihåg vad jag hade på mej igår.

i detta läge är allt väldigt känsligt. känsligt över att jannike flyttar imorgon och jag är så fruktansvärt blödig. och jag vet att varje dag kommer jag sitta och titta på bilder på oss som får mej att känna lycka och sorg på samma gång. sorgen faller över mej hela tiden för att jag vet att vi inte kommer kunna träffas och umgås.
detta hugger i hjärtat.
kärlek.

MUCKAA INTE!!!!

"Premenstruellt syndrom, PMS, är ett samlingsbegrepp för olika typer av fysiska och/eller psykiska besvär under förstadiet till menstruationen och som i vissa fall kan utgöra ett handikapp. PMS-besvären är mest uttalade 3 – 10 dagar före mens men många kvinnor kan även ha uttalade besvär vid ägglossning. Det är ofta de psykiska symptomen som dominerar vid PMS. Stämningsläget förändras i riktning mot nedstämdhet och kvinnan blir känslomässigt instabil. Det gäller allt mellan "att känna sig olycklig" (vara dysforisk) till verklig depression. Däremellan ligger tendens att bli irriterad, intolerant, orolig, grälsjuk och aggressiv..Vid dessa perioder kan en del kvinnor bli sugna på choklad."


sexig som få


killen är tydligen snygg??????????

min lila mocka jacka gör sig snygg på mej

idag hände det, det som jag aldrig trodde skulle hända.
JAG HAR KÖPT NÅTT LILA... och för er nya läsare?!. kan jag hänvisa er till detta inlägghttp://anniemed.blogg.se/2009/november/moby.html#comment


oläglig bloggerska

detta kanske kommer lite olägligt men som vanligt i mina(några av dom konstigare) inläggen.
iaf så pratade jag med en god dam idag. hur allt kom sig att vi pratade om just detta är inte livsviktigt men fallet är så att vi pratade om hår, hår från huvudet som har letat sig åt helvetes fel och kommit till underlivet, skötet, kissimurran, tacopajen, köttgrottan... ni fattar vad jag menar!
och hur detta hårstrået från huvudet kan bli så så pinsamt när det det lite stråét letat sig så fel på helt fel tidpunkt, tex när man kanske har manligt sällskap. va har därför en teori om hur alla dessa felplacerade hårstån kommer dit.

kvinna har utsläppt hår, man kan ju ha uppsatt för att allt omkring ska underlätta men är inte lika sexigt, så vi håller det utsläppt, måste ju hålla sexappealen uppe.
kvinna suger av man, med utsläppt hår. hår fastnar runt snoppen.
kvinna och man har samlag.
hår letar sig fram, från snoppen till murran.
man slickar kvinna.
och det är NUUU allt kan bli svin pinsamt.

bieffekt:alldeles för många.

åtgärder: ha uppsatt hår, använd schampoo som gör håret starkare och minskar avfall


allt som står i min blogg är sant....

Aftonbladet avslöjar myten om vänsterhänta

I dag är vänsterhäntas dag.
Vänsterhänta antas vara konstnärliga, musikaliska, och rent av genier.
Men det gäller bara 30 procent.
De som styrs av höger hjärnhalva.
– Folk vill förenkla, säger Louise Rönnqvist, professor i neuropsykologi.
99 procent av världens befolkning styrs av sin vänstra hjärnhalva.
Den bidrar med analytisk förmåga, logik. verklighetsförankring och detaljkännedom.
Vänsterhjärnan underlättar också att man kan jobba med en sak i taget.

Höger hjärna styr

För högerhänta är det 99 procent som styrs av sin vänsterhjärnan, enligt Louise Rönnqvist, professor i psykologi vid Umeå universitet.
Men bland vänsterhänta är det bara 70 procent.
Resterande 30 procent har en dominant högerhjärna och blir mer konstnärliga, religiösa och filosofiska.
Det finns alltså en ovanligt stor grupp människor med högerdominanta hjärnor bland vänsterhänta.
– Myten handlar främst om dem, säger Louise Rönnqvist.

Vänsterhäntas dag

Vänsterhänta är en förbisedd minoritet.
– Världen är skapad för högerhänta. Dörrar, maskiner, hjälpmedel. Därför behövs uppmärksamheten, säger Louise Rönnqvist.
Barn som utsatts för blyföroreningar, alkohol eller mediciner är kraftigt överrepresenterade bland vänsterhänta.
Louise Rönnqvist håller på med en internationell studie med för tidigt födda barn – de blir ovanligt ofta vänsterhänta.

Många myter

Isabella Löwengrip väljer vänster. Fast bara när det gäller styrhand.
Ett hundratal barn har gjort neuropsykologiska tester.
– Det är oerhört fascinerande. Men även om det finns problem kopplade till vänsterhänthet ska man se det som en fördel att vi har olika aktiveringsmönster i hjärnan. Vi får olika begåvningar, säger hon.
För henne borde man försöka att undvika att föra vidare myterna om vänsterhänta. När vi lär oss mer om hjärnan kommer de individuella skillnaderna att framstå tydligt - då blir generaliseringar om vänsterhänta mindre intressanta.
– Vänsterhänta är unika, inte avvikande.

mitt liv är underbart!!!

fredag den 13 är det idag och skrockfull som jag är borde jag helst ligga inne under nått gammalt hela dagen, (kanske också för att jag har fått en finne i pannan som är större än vulkanutbrottet eyjafjallajökull) men idag är det min dag! inte min dag på så sätt att jag fyller år eller nått men det är kaitlabb-arnas dag idag. och därför ska jag göra om denna fredag den 13 (otursdag) till en tur dag.


en sak som jag nu har gått och stört mej på är att jag inte har nån pojkvän... inte så att jag faktiskt vill ha det, för faktum är att jag fortfarnade är förbannad på killar, ta det med en nypa salt!
iaf så borde man ha en pojkvän fööööööör allt verkar va så mycket lättare då.
tex i jobbsammanhang.
p.s jag hittar på nya namn.
chef: kan du jobba imorgonkväll? eller ska du vara med peter?
arbetande: jo eller jag kan jobba...
chef: nej men jag förstår, va du med peter istället, (största smajlet ever) ANNIE KAN JOBBA.....
arbetande: okej!!!
chef: annieeee,,,,, kan du jobba imorgonikväll??
jag: ööhm, tänker..... min syster är ju här och vi träffas ju inte så ofta men..... tänker igen, hoppas på att hon själv kan jobba... men neeeeeeej, för att min syster verkar ju inte alls betyda lika mycket som en pojkvän gör???

och detta är jag alltid med om. missförstå mej inte för jag älskar att jobba, verkligen det är det bästa i livet!!!! men bara för att man inte råkar ha en pojkvän så tror alla att man inte har något annat för sig, och när man inte jobbar så tror dom säkert att man sitter på FIRSTDATE.COM och försöker hitta sin soulmate!

som häromdagen så pratade jag och en vän, det står mellan dom 2 till att få en tjänst. ena tjejen säger att hon tycker hon har mer rätt till tjänsten fööööör, jo hon har ju pojkvän här på gotland.
och jag? vad har jag? bara för att man inte har pojkvän verkar man därför inte ha nått att stanna för här på gotland heller. så jävla mycket bull!

så från och med nu, i mitt nästa jobb sökande eller CV så kommer det att stå jag har pojkvän och jag älskar honom över allt annat och han är den bästa som finns, han ger mej alltid massage, diskar och städar alltid, följer mej alltid till tunnelbanan, ger mej alltid frukost på sängen, och somnar aldrig innan mej för det gillar jag inte, tittar mej ofta djupt in i ögonen och säger hur mycket han älskar mej och hur underbar jag är, skickar alltid en massa sånnadär gulliga sms som alla singlar hatar för man ser hur det skiner upp i "dennes" ansikte så fort hon får ett sånt sms, han har sex som en gud, slickar mej minst 5 under ett sex och ger mej orgasmer alll niiight long!!!!!

i CV`t ska jag även ha med meriter, där alla andra brukar skriva.: om andra jobb, språk eller annat dylikt.
i mitt CV kommer det stå.
MERITER: HAR POJKVÄN!!!!!!!!!!!!!

va?, jag hörde inte vad du sa? bitter? hööö? vem? jag?. jag är aldrig bitter!

RSS 2.0