för din hälsa

att träning är bra för ditt sexliv är redan konstaterat... ämnesomsättninge ökar samtidigt som hormonerna frigörs. som alla redan fattat så gör regelbunden motion så att blodcirkulationen ökar, men även till könsorganen.
men, att sex på sikt ger ordentlig motion kanske itne så många visste, (eller alla) ett enda litet fjuttet samlag kanske inte är så mycket att hänga i julgranen, eller nånannan stans, då den i snitt faktiskt kanske bara varar i cirkus 5 min.. men man ska va gla för det lilla, för den lilla fjuttiga sexakten eller kärleksakten gav dej lika mycket motion som att gå upp för 2 trappor.. och det är inte fy skam!
medans om du har sex regelbundet, varje dag, eller helst varje dage, men iaf 3 ggr i veckan, ja då kan det löna sig tillslut,( om du nu faktiskt inte orkar gå i några trappor eller pallra dig till gymmet, så sexa dig istället. och om du nu har det minst 3 ggr i veckan, under ca 1års tid så motsvarar det nästan ett helt maratonlopp...
helvete, var är min kondis?.

dock får du det absolut bästa resultatet om älskaren/älskarinnan är riktigt passionerad och samlaget varar i ca enochenhalv timme, då bränner du heeeela450 kalorier.. vilken faktiskt kan jämförar med ett intensivt träningspass.
kör några sånna sexpass och du är klar för beach 2010,
och du kanske tillochmed ser ut som denna star. skämtåsido.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0