love hurts

tillbaka i sthlm, men har fått mycket ny energi från gotland,emelie,jannike, veromodavisby och mammaochpappa.
det känns helt otroligt skönt att november månad faktiskt börjar lida mot sitt slut, denna månad har varit förjävligt om jag ska vara ärlig, längtar dock till nästa vecka!
iaf så misssade jannikeochjag båten i torsdagsmorse.. inte det bästa vi gjort kanske, några hundralappar senare plus 35 minuter så är vi på brommaflygplats, jävligt smidigt faktiskt.

på senare tid har jag upptäckt hur intressant det är att prata om hur man kan älska så fort?, älska är ett väldigt stort ord med oerhört stor betydelse, iaf för mej! och man bör definitivt inte säga det om det verkligen inte menas. iaf så är det tex en tjej jag pratat med, har träffat sin kille i ca 4 månader, och hon älskade hon redan efter 2-3 månader kanske, visst att tiden inte har nån betydelse, men dom känner ju inte varandra än?, hur kan man älska nått man inte vet hur det är helt?. och hon,... hon tyckte det tog lång tid innan hon började älska honom,. iofs så betyder kanske inte lång tid för henne så som den gör för mej. men kul att hon älskar.
sen har vi ett annat exempel, på att flytta tillsammans väldigt fort, hon själv säger att det har gått fort och jävlar det har det, dom har känt varandra i 2 månader... och dom bor redan ihop, väldigt kul för dom, och jag är oerhört glad för min väns skull, men jävlar 2 månader, känner man varandra då?.

man har hela livet på sig att säga jag älskar dej, eller flytta ihop med sin älskade, förhasta er inte förens ni verkligen menar det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

om man umgås med en person nästan varje dag... känner man inte varandra då? man lär ju känna varandra väldigt snabbt.

2009-11-21 @ 23:42:48
Postat av: veronica

jag tycker precis som annie skriver i blogginlägget. det är alldeles för många som går för fort fram. det är många som inte förstår allvaret i att flytta ihop, skaffa barn, förlova sig, och att säga att man älskar någon.

hur många finns det inte nuförtiden som varit förlovade efter tre månaders umgänge? skaffar barn efter ett halvår tillsammans för det kan vara en gullig och mysig grej?

nej det är tur att det finns fler än jag som tycker att sånna här saker är så pass viktiga för att man skall ta det allvarligt.

men...alla gör vi som vi själva vill. men man har rätt att ha åsikter.

2009-11-22 @ 10:24:02
Postat av: jannike

Go Annie, its your birthday, we gonna party like its your birthday!

Allvarligt, det kan vara såhär också:

somliga tror sig veta vad älska är för dom har ingen erfarenhet angående det. Har man aldrig upplevt det förut så har man heller inget att jämföra med. Det är skillnad på att vara kär, förälskad eller älska. Men många verkar mixa ihop allt totalt. Men såklart, alla gör vi som vi vill och de som känns rätt för oss själva. Dom kanske rent av är älskande-människor som älskar fritt! Och älskar direkt, det vet vi ingenting om? Hur som helst, gogogo till dina vänner! :) MEN ännu mer GO ANNIE som är mogen nog att inse vad det handlar om! I LOVE YOU MAN!

2009-11-22 @ 23:00:55
URL: http://jannikke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0